Close

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 121

Domyślnie

Gary a gdybyś nie zasugerował się podpisami pod zdjęciem?

Domyślnie

Krzyto - wzialbym 5D + 24-70 2.8 + 85mm 1.2

ale wstrzymalbym sie z decyzja do marca - czekam na PMA
    pzdr
    Zbigniew Kruk - KrukBook

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    A co w tych zdjeciach jest takiego rewelacyjnego? (...)
    A dla mnie w części jest jeszcze nie do końca dobrze dobrana ekspozycja. Przepały, przepały, ...

Domyślnie

dlaczego Garem podoba sie plastyka ? dlaczego stig mowi ze 1,4 dalo by podobna , ano dlatego ze w DX takie 1,4 to jak w FF 2.8 ot cala tajemnica , nie ukrywam ze takze podoba mi sie plastyka tych zdjec.
    jeden ze znajomych pokazal mi co potrafi 5d i 35 1,4 tam GO byla minimalna ale plastyke ech....
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Koniec zabawy - pora się ujawnić. Nieprzypadkowo, z zastosowaniem pewnego kamuflażu, zrobiłem swego rodzaju sondę lojalności wobec formy Nikon Corporation. Działam z upoważnienia prezydenta korporacji pana Michio Kariya, który zwrócił uwagę na bardzo aktywne fora dyskusyjne Nikona w dwóch karajach Europy wschodniej - w Polsce i na Słowacji. Moim zadaniem było wyłonienie trzech najbardziej zagorzałych na polskim forum klubowym Nikona entuzjastów sprzętu naszej marki. Sorry, że selekcji dokonałem tak podstępnie, ale co bym w tej materii nie zrobił, to zawsze byłaby loteria. Za lojalność wobec firmy Nikon Co nagrodzeni zostaną uczestnicy forum podpisujący się nickami: Zbigniew, Wini i Igorzak. Nagrodą jest siedmiodniowy wyjazd do Japonii, całkowicie fundowany przez korporację, na uroczystą promocję nowej lustrzanki Nikona DF1x (jest to oznaczenie robocze). Nowe body ma 16,5 Mpix i nowatorską matrycę o wymiarach 24x36 mm, wyprodukowaną przez firmę, której nazwy zdradzić nie mogę, wg dotychczas niestosowanej technologii. Zakres czułości 100 - 6400 ISO. Prezes Michio Kariya najbardziej zadowolony jest z tego, że nareszcie Nikon mieć będzie cyfrową lustrzankę z pełonowymiarową matrycą. Dodam, że wymienieni wyżej forumowicze (w najbliższy poniedziałek nawiążę z nimi kontakt bezpośredni w celu omówienia szczegółów) otrzymają w prezencie po egzemplarzu nowego body.
    Pozdrawiam
    D80 + 18-200 VR + SB-800

Domyślnie

e, bubel, nie ma ISO 50.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzyto Zobacz posta
    ... Za lojalność wobec firmy Nikon Co nagrodzeni zostaną uczestnicy forum podpisujący się nickami: Zbigniew, Wini i Igorzak...
    za lojalność?? największy agitator przepalania na matrycowym w D80?? szok i niedowierzanie (cholera też mogłem narzekać, a ja głupi wraz z Karoliną twardo staliśmy na warcie, och głupi, głupi, głupi )

Pozdrawiam
    Erie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzyto Zobacz posta
    Nagrodą jest siedmiodniowy wyjazd do Japonii, całkowicie fundowany przez korporację, na uroczystą promocję nowej lustrzanki Nikona DF1x (jest to oznaczenie robocze).
    Lepiej jak pan Michio Kariya pogoni leniwych programistów w firmie aby wreszcie napisali nowszą wersję systemu do D50 takie "D50 SP2". To właśnie z tego forum forumowicze upierdliwie wysyłają petycję a odzewu nie ma.
    Przy okazji pan Michio Kariya może zafunduje jakieś lekcje z podstaw programowania programistom programu Capture NX.
    W ostatniej sprawie może się zgłosić do mnie.
    Ostatnio edytowane przez Władca Pixeli ; 02-02-2007 o 07:16
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Lepiej jak pan Michio Kariya pogoni leniwych programistów w firmie aby wreszcie napisali nowszą wersję systemu do D50 takie "D50 SP2". To właśnie z tego forum forumowicze upierdliwie wysyłają petycję a odzewu nie ma.
    Przy okazji pan Michio Kariya może zafunduje jakieś lekcje z podstaw programowania programistom programu Capture NX.
    W ostatniej sprawie może się zgłosić do mnie.
    Władco, programiści którzy pisali NXa to Nik Software - oni znają się na rzeczy (pod względem zastosowanych algorytmów obróbki obrazu). Gorzej z wybrana platformą pisania kodu - cholerny wolny i pamięciożerny .net. Ale to racej decyzja spowodowana innymi względami - $$$.

Pozdrawiam
    Erie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zkruk Zobacz posta
    Krzyto - wzialbym 5D + 24-70 2.8 + 85mm 1.2

ale wstrzymalbym sie z decyzja do marca - czekam na PMA
    No to mozesz juz brac Zbyszku, bo na PMA Nikon nie pokaze niczego co by moglo Cie zainteresowac

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów