Close

Strona 12 z 51 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 504

Domyślnie

ale TVN to nie kanal tematyczny, ani telewizja edukacyjna
    jak kogos interesuje jak bardziej od kuchni wyglada sesja to szuka na innych kanalach (czesto mozna zobaczyc np. na fashiontv) ewentualnie w necie (jest tego naprawde sporo) albo idzie na kurs takiej fotografii
    program nie jest zachwycajacy i jego fanem na pewno nie zostane, ale jako tlo do posiedzenia przy dobrym jedzonku, piwku, wodeczce czy co tam kto lubi, jest jak najbardziej ok
    przynajmniej ja, ze znajomymi, dawno tak sie nie usmialem (ale przyznaje, ze czesto w takich momentach, kiedy target tego programu czyli dziewczyny 14-19 pewnie mialy lzy w oczach )

Domyślnie

mnie rozwalil komentarz w programie do tego zdjecia:
    http://modelki.plejada.pl/17579,5,poglady_polityczne,foto_duze.html
    - zle sie dziewczyna przylozyla bo jej w ogole oczu nie widac i ma worki pod oczami. no poniekad jury ma racje.. ale jak dla mnie to poniekad

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Mam pytanie do znawców.. ta modelka co jest w jury ile lat jest w USA? Bo komicznie brzmi ten jej akcent made in USA i wtrącanie angielskich słówek...

Domyślnie

maybe dziesienc, pietnascie years...who cares kogo to obchodzi

PS: wiem, ze to możliwe bo mam kumpla w Niemczech, od 20 lat i ma już podobne naleciałości -wszystko zależy od kontaktu z językiem
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Domyślnie

wyjechała jak miała 5 lat bodajże.

Pa-me-la! Pa-me-la!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    wyjechała jak miała 5 lat bodajże.
    Aha, no to jest usprawiedliwiona

Domyślnie

Oglądałem pierwszy odcinek, nic, skusiłem się na piąty. No cóż, takie radio maryja tylko w mianowniku tzn. ekstremistyczna i fanatyczna odwrotność.
    Jeśli tak wygląda świat mody - a mam nadzieję (patrząc na sporo zdjęc znanych fotografów jak Szymon Brodziak, czy Marcin Twardowski), że nie - to ja tam nie mam czego szukać.
    Uwłaczanie godności tych dziewczyn, chociaż w sumie same się na to godzą, płacz przed kamerami, plastik fantastik top idiotyzm. Taki "big burder" tylko o innej tematyce.
    Co ciekawe, jak specjaliści od make-upu zrobili z dziewczynami wszystko wg swego uznania zawsze podobał mi się efekt przed - naturalność, spokój, a nie te paskudne zdjęcia po makeupie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Mam pytanie do znawców.. ta modelka co jest w jury ile lat jest w USA? Bo komicznie brzmi ten jej akcent made in USA i wtrącanie angielskich słówek...

Po kilku latach w stanach tez byś tak miał. brzmi może komicznie ale zajmuje trochę czasu zanim człowiek się przestawi. Zresztą w jej wypadku widać że dużo się w domu po polsku mówiło.

Przejrzałem migawki. Program jest tragiczny. Pani Krupa jako top model , ubaw po pachy. To kreowanie jej na wielką amerykańską gwiazdę to duża przesada. Mignęła chwile przy okazji taca z gwiazdami. Ale top modelką to ona nigdy nie była.

Nie mam możliwości oglądania całego programu tylko fragmenty dostępne w sieci. Jednak momentalnie rzuca sie w oczy chamstwo prowadzących. To w jaki sposób odnoszą się do dziewczyn. W stanach ten program nie został by dopuszczony do emisji w żadnej ogólnokrajowej sieci. Szczególnie dziwi mnie sposób wyrażania się pani Krupy i innych. Bardzo nieuprzejmy, pretensjonalny i protektorski.

Z tego co widzę z amerykańskiej wersji top model została tylko nazwa. Bo program steruje bardziej w stronę japońskich gotowych na wszystko niż w to o co w modelingu chodzi naprawdę.

Aha, sprawy cycków to nawet szkoda komentować. Tylko dziewczynom robią krzywdę. Co innego prawdziwa modelka a co innego amatorki które nie mają szans w biznesie.
    Ostatnio edytowane przez ramzey ; 08-10-2010 o 03:14

Domyślnie

Bez żartów z tym "po kilku latach w Stanach tez byś tak miał", znam cala masę ludzi którzy wyjechali z Polski w wieku pieluchowym czy przedszkolnym a w języku dziadków mówią lepiej niż nie jedna osoba w centrum Warszawy. Z drugiej strony znam dziewczynę która po dwu tygodniowych wakacjach we Włoszech, miała problem z polskim językiem.

Najlepiej ten fenomen był pokazany w filmie pt "Kochaj albo rzuć" .
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Zależy, jeśli przebywasz w polskim towarzystwie nie będziesz mieć problemu . Jeśli zdarza ci się tylko czasem rozmawiać po polsku będziesz miał nalot
    Znam ludzi którzy po 20 latach w stanach nie potrafią sklecić zdania po amerykańsku.
    Wyjedź na Śląsk i zobacz po jakim czasie zaczniesz zaciągać gwarą.
    Ostatnio edytowane przez ramzey ; 08-10-2010 o 07:19

Strona 12 z 51 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów