Close

Strona 13 z 51 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 504

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    niektore lepsze niektore forsze ale generalnie jest kilka ciekawych to moje ulubione
    http://m.onet.pl/_m/dc7db0dca9f1d934...61e6d,14,1.jpg
    choc za cholere nie przychodzi mi do glowy co moze oznaczac ssanie ogona

jako, że o poglądy polityczne chodziło to może biega o to że polityka ssie ?
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

http://film.onet.pl/zwiastuny/0,7017...,fotonews.html wreszcie cos w temacie, mysle ze bedzie dobra bania

Domyślnie

a ja się zastaniawiam jak tam trafiło dziewczę, które boi się toples
    to jakby pójść na przedstawiciela handlowego a bać się prowadzić i być nieśmiałym
    brak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dlugas1982 Zobacz posta
    a ja się zastaniawiam jak tam trafiło dziewczę, które boi się toples...
    ... przy tak gburowatym fotografie, trudno się dziwić. "Głupawe" teksty, pełno ludzi.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Od średniowiecza nic się nie zmieniło. Po dzisiejszym odcinku stwierdzam, że modelkami do tego typu fotografii jakie prezentowano dziś są damy takiej samej proweniencji jak ongiś.

Domyślnie

kurna.....trzeba było jeszcze studentów asp zaprosić, bo za mało ludzi tam było...!

Domyślnie

Przesłanie dzisiejszego odcinka: telefon robi lepsze zdjęcia niż mark 3

Domyślnie

... przy tak gburowatym fotografie, trudno się dziwić. "Głupawe" teksty, pełno ludzi.
    to już drugi fotograf, więc chyba nie w tej kwesti leży wina
    a po drugie w każdej pracy można trafić na złamasa, więc jak komuś brakuje charakteru i "twardej d..y" to niech się nie pcha na "szkło" - to chyba jest proste

Czy tam by był 1 fotomagik czy 100 statystów raczej nie powinno stanowić problemu fotomodelce
    Są pokazy z dużo większą ilością tłumu i modelki chodzą bez bluzek czy z bardzo prześwitującymi rzeczami i im to jakoś zbytnio chyba nie przeszkadza i nie wymusza ogromnych łez

Ogólnie się nieznam i się nie mądrze ale potrzymuję swoją tezę, nie czujęsię w czymś dobrze nie pcham się tam na siłę, ale parcie na szkło i na piedestał czyni cuda dla niektórych jak to widać

Przesłanie dzisiejszego odcinka: telefon robi lepsze zdjęcia niż mark 3
    przeważnie jest tak, że ujęcie robi fotograf a sprzęt je tylko wypluwa
    brak

Domyślnie

Jednak ten tasiemiec to szambo... a tak fajnie się zapowiadało.
    Bardzo pomyliłem się co do swojej ex-faworytki Pameli.
    Uważam że profesjonalnie podeszły do sprawy w ostatnim odcinku Ola Kuligowska, Anna Piszczałka i Kasia Smolińska.
    Jak zaczęła się afera ze zdjęciem z komórki to myślałem że parsknę śmiechem...
    NIKON FX | PENTAX DX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maly5 Zobacz posta
    mnie rozwalil komentarz w programie do tego zdjecia:
    http://modelki.plejada.pl/17579,5,poglady_polityczne,foto_duze.html
    - zle sie dziewczyna przylozyla bo jej w ogole oczu nie widac i ma worki pod oczami. no poniekad jury ma racje.. ale jak dla mnie to poniekad

Też wyłapałem ten komentarz. I tacy ludzie jak ona są w jury ...
    totalna amatorka

Strona 13 z 51 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów