Szukaj
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
http://film.onet.pl/zwiastuny/0,7017...,fotonews.html wreszcie cos w temacie, mysle ze bedzie dobra bania![]()
a ja się zastaniawiam jak tam trafiło dziewczę, które boi się toples
to jakby pójść na przedstawiciela handlowego a bać się prowadzić i być nieśmiałym
brak
Od średniowiecza nic się nie zmieniło. Po dzisiejszym odcinku stwierdzam, że modelkami do tego typu fotografii jakie prezentowano dziś są damy takiej samej proweniencji jak ongiś.
kurna.....trzeba było jeszcze studentów asp zaprosić, bo za mało ludzi tam było...!
Przesłanie dzisiejszego odcinka: telefon robi lepsze zdjęcia niż mark 3![]()
to już drugi fotograf, więc chyba nie w tej kwesti leży wina... przy tak gburowatym fotografie, trudno się dziwić. "Głupawe" teksty, pełno ludzi.
a po drugie w każdej pracy można trafić na złamasa, więc jak komuś brakuje charakteru i "twardej d..y" to niech się nie pcha na "szkło" - to chyba jest proste
Czy tam by był 1 fotomagik czy 100 statystów raczej nie powinno stanowić problemu fotomodelce
Są pokazy z dużo większą ilością tłumu i modelki chodzą bez bluzek czy z bardzo prześwitującymi rzeczami i im to jakoś zbytnio chyba nie przeszkadza i nie wymusza ogromnych łez
Ogólnie się nieznam i się nie mądrze ale potrzymuję swoją tezę, nie czujęsię w czymś dobrze nie pcham się tam na siłę, ale parcie na szkło i na piedestał czyni cuda dla niektórych jak to widać
Przesłanie dzisiejszego odcinka: telefon robi lepsze zdjęcia niż mark 3przeważnie jest tak, że ujęcie robi fotograf a sprzęt je tylko wypluwa
brak
Jednak ten tasiemiec to szambo... a tak fajnie się zapowiadało.
Bardzo pomyliłem się co do swojej ex-faworytki Pameli.
Uważam że profesjonalnie podeszły do sprawy w ostatnim odcinku Ola Kuligowska, Anna Piszczałka i Kasia Smolińska.
Jak zaczęła się afera ze zdjęciem z komórki to myślałem że parsknę śmiechem...
NIKON FX | PENTAX DX
Skontaktuj się z nami