Może być niezły ubaw![]()
Szukaj
Może być niezły ubaw![]()
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
Murzynka rządzi... bejbe![]()
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Nie mam polskiej TV
Na norweskiej leci :
- top model america
- top model australia
- next top model
- top krawców
- Hells Kitchen ( top kucharzy)
jakiś program gdzie dwóch homoseksualistów remontuje domy i co tam jeszcze sobie wymyślicie (poważnie)
p.s mam kobitę więc wiadomo, na szczęście ogląda to w słuchawkach![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Ja potem zerknę w necie, bo koleżanka próbowała się tam dostać (nawet jej portfolio robiłam na tę okoliczność). Stwierdzili, że jest zbyt.. nienaturalna O_o Ale z tego co słyszałam, nieprzyjęcie powinna potraktować jako komplement...
Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 08-09-2010 o 22:27 Powód: Jej -> jej. Chyba przeżyła? ;)
Mówiąc delikatnie szału nie było. Po cichu liczyłem na coś bardziej profi. Teraz nie było ani na poziomie, ani śmieszne, ani nawet wybitnie 'chamskie'... Obejrzę jeszcze raz któryś odcinek jak skończą się już castingi, może pojawią się wtedy jakieś ciekawe fragmenty warte podpatrzenia odnośnie pracy fotograf-modelka.
Sieczkarnia intelektualna. Młodzi szukający swojej tożsamości jakoś to (niestety) łykają ale dla 30-to letniego starucha jak ja-wionie to straszliwym plastikiem, komercją , propagandą i papką dla leniwców. Lepiej już iść na spacer poszukując ciekawych widoczków. Przynajmniej nie mówią mi jak mam myśleć, jak się zachowywać w tym roku, w co się ubierać i co jest w moim guście a co podobać mi się nie powinno.
Obejrzałam ... było dokładnie tak denne jak się spodziewałam.
D 600| N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700
Skontaktuj się z nami