Close

Strona 2 z 51 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 504

Domyślnie

Może być niezły ubaw
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Korchez Zobacz posta
    Może być niezły ubaw
    jak narazie to masakra jakas
    Nikon D90, S18-200, N50 1.8 + Canon Powershot S3 IS

Domyślnie

Murzynka rządzi... bejbe
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Nie mam polskiej TV

Na norweskiej leci :
    - top model america
    - top model australia
    - next top model
    - top krawców
    - Hells Kitchen ( top kucharzy)

jakiś program gdzie dwóch homoseksualistów remontuje domy i co tam jeszcze sobie wymyślicie (poważnie)

p.s mam kobitę więc wiadomo, na szczęście ogląda to w słuchawkach
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Ja potem zerknę w necie, bo koleżanka próbowała się tam dostać (nawet jej portfolio robiłam na tę okoliczność ). Stwierdzili, że jest zbyt.. nienaturalna O_o Ale z tego co słyszałam, nieprzyjęcie powinna potraktować jako komplement...
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 08-09-2010 o 22:27 Powód: Jej -> jej. Chyba przeżyła? ;)

Domyślnie

Mówiąc delikatnie szału nie było. Po cichu liczyłem na coś bardziej profi. Teraz nie było ani na poziomie, ani śmieszne, ani nawet wybitnie 'chamskie'... Obejrzę jeszcze raz któryś odcinek jak skończą się już castingi, może pojawią się wtedy jakieś ciekawe fragmenty warte podpatrzenia odnośnie pracy fotograf-modelka.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Troche tu, troche tam...

Domyślnie

Sieczkarnia intelektualna. Młodzi szukający swojej tożsamości jakoś to (niestety) łykają ale dla 30-to letniego starucha jak ja-wionie to straszliwym plastikiem, komercją , propagandą i papką dla leniwców. Lepiej już iść na spacer poszukując ciekawych widoczków. Przynajmniej nie mówią mi jak mam myśleć, jak się zachowywać w tym roku, w co się ubierać i co jest w moim guście a co podobać mi się nie powinno.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Nie mam polskiej TV

Na norweskiej leci :
    - top model america
    - top model australia
    - next top model
    - top krawców
    - Hells Kitchen ( top kucharzy)

jakiś program gdzie dwóch homoseksualistów remontuje domy i co tam jeszcze sobie wymyślicie (poważnie)

p.s mam kobitę więc wiadomo, na szczęście ogląda to w słuchawkach
    Skąd ja to znam? U mnie jeszcze next top model UK i wszystkie możliwe programy kulinarne.

Domyślnie

Obejrzałam ... było dokładnie tak denne jak się spodziewałam.
    D 600 | N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700

Domyślnie

fajny aparacik ma fotograf...taki profi!
    никон

Strona 2 z 51 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów