Close

Strona 10 z 51 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 504

Domyślnie

Mnie tam takie programy sie podobają, młodzi ludzie moga zaistnieć. Fakt jury sie bardzo promuje, ale przy okazji niektórzy uczestnicy także moga sie wypromować.

Jedyne co to smuci mnie fakt że to wszystko to programy ściagniete z zagranicznych stacji.

A gdzie sie podziały polskie programy ? Niedawno leciał autorski program Juzefowicza. Co z tego zę kobieta która śpiewała nie bardzo dawała sie lubieć. Ale śpiewać umiała. Gdzie programy typu Kwant, Pan Kracy - jeszcze był ciekawy o nowożeńcach.
    N i pare gratów

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Nie ma miejsca dla Nikona w TopModel ino Hasele i C....y( strach powiedzieć)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta
    Gdzie programy typu Kwant, Pan Kracy - jeszcze był ciekawy o nowożeńcach.
    Pan Kracy to był program dla dzieci, a nie o nowożeńcach

Fakt, raczej wszystko kopiujemy, a nie wymyślamy swoje.
    Ja np. bardzo lubiłem "Wielką grę", ale program był chyba za mało "wow" i go ściągnęli...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Nie ma miejsca dla Nikona w TopModel ino Hasele i C....y( strach powiedzieć)
    Oglądałeś chyba mongolskie wydanie tego programu bo akurat pasek Nikona pojawił się kilka razy. A tak w ogóle to co z tego? Niech nawet Martyna ze swoim Sorry robi tam zdjęcia, co to obchodzi pospolitego zjadacza chleba...
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Pan Kracy to był program dla dzieci, a nie o nowożeńcach

...
    WIem co to Pan Kracy - tam powinien być przecinek lub kropka a nie myślnik. Ale pamietam lata mojego dzieciństwa - pełno było programów do dzieci i to o róznej tematyce. A teraz MTV w innym wydaniu.
    N i pare gratów

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Oglądałeś chyba mongolskie wydanie tego programu bo akurat pasek Nikona pojawił się kilka razy. A tak w ogóle to co z tego? Niech nawet Martyna ze swoim Sorry robi tam zdjęcia, co to obchodzi pospolitego zjadacza chleba...
    Oglądałem wszystkie wydania oprócz Strefy Gazy i właśnie Mongolskiego ale zaraz to naprawię. Co z tego? No w sumie się strasznie załamałem. Co do Martyny to nawet nie wiem co Ci powiedzieć. Jeśli Ciebie nie obchodzi to już Twój problem pospolity zjadaczu chleba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Jeśli Ciebie nie obchodzi to już Twój problem pospolity zjadaczu chleba.
    Nie pozwalaj sobie, dobrze Ci radzę.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta

Jedyne co to smuci mnie fakt że to wszystko to programy ściagniete z zagranicznych stacji.
    Kupuje się licencje programów, które na 100% już się gdzieś sprawdziły i miały dużą oglądalność.
    Wszystko jest ustawiane pod reklamodawców.
    Taniej jest kupić format programu, który był hitem w innych krajach, nić wymyślać własny z wielką niewiadomą, czy znajdzie odbiorców. Jak jest duża oglądalność, to stawki za minutę emisji reklam rosną kilkukrotnie.

Domyślnie

http://forum.nikoniarze.pl/showpost....4&postcount=60

O fuuuu... ale oszpecili takie ładne zwierzątka Mówię oczywiście o faunie terrarystycznej Osobiście wolę je oglądać w naturze...

...a programu nie oglądam. Większość programów w TV to zbędny zjadacz czasu, wolę komputer
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Strona 10 z 51 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów