Close

Strona 11 z 51 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 504

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta
    Większość programów w TV to zbędny zjadacz czasu, wolę komputer
    bo komputer to _niezbędny_ zjadacz czasu.
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    bo komputer to _niezbędny_ zjadacz czasu.
    hm... można by dyskutować czy zbędny czy nie ja swoją drogą też wolę komputer :P
    D 600 | N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700

Domyślnie

Jak się podobają nowe zdjęcia?
    http://modelki.plejada.pl/17579,1,10...oto_detal.html

Kto był fotografem?
    D7200+D90+N10-24+N18-105VR+N70-300VR+S17-50+S50-150+N35+N85+N105+J135+T200, SB800 i parę drobiazgów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Demonek Zobacz posta
    Kto był fotografem?
    Piotr Porębski - podpisane jest pod zdjeciem..
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

conik
    Gość

Domyślnie

niektore lepsze niektore forsze ale generalnie jest kilka ciekawych to moje ulubione
    http://m.onet.pl/_m/dc7db0dca9f1d934...61e6d,14,1.jpg
    choc za cholere nie przychodzi mi do glowy co moze oznaczac ssanie ogona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    niektore lepsze niektore forsze ale generalnie jest kilka ciekawych to moje ulubione
    http://m.onet.pl/_m/dc7db0dca9f1d934...61e6d,14,1.jpg
    choc za cholere nie przychodzi mi do glowy co moze oznaczac ssanie ogona
    hmm.... ja nigdy nie zrozumiem artystów

Domyślnie

Obejrzałem to wczoraj i mam taką jedną refleksję. Z wielu wypowiedzi szanownego jury wynika, że fotograf to głównie małpa do naciskania spustu. Ktoś zrobił tym dziewczynom wizaż, ktoś je uczesał, ktoś je ustawił, ktoś to wszystko wymyślił (raczej nie pytając modelek o zdanie), ale to właśnie modelka jest winna, że nie wyszło. Nie zauważyliście tego? Zgadzam się, że one muszą współpracować, muszą się starać, ale to nie one są tu podmiotem sprawczym. Jedna panienka ma pociągłą twarz, makijaż jej twarz jeszcze bardziej wydłuża, ale szanowna jurorka komentuje, że modelka się nie postarała, bo twarz jakoś tak dziwnie długa wyszła na zdjęciu. Przecież to się kupy nie trzyma.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Obejrzałem to wczoraj i mam taką jedną refleksję. Z wielu wypowiedzi szanownego jury wynika, że fotograf to głównie małpa do naciskania spustu. Ktoś zrobił tym dziewczynom wizaż, ktoś je uczesał, ktoś je ustawił, ktoś to wszystko wymyślił (raczej nie pytając modelek o zdanie), ale to właśnie modelka jest winna, że nie wyszło. Nie zauważyliście tego? Zgadzam się, że one muszą współpracować, muszą się starać, ale to nie one są tu podmiotem sprawczym. Jedna panienka ma pociągłą twarz, makijaż jej twarz jeszcze bardziej wydłuża, ale szanowna jurorka komentuje, że modelka się nie postarała, bo twarz jakoś tak dziwnie długa wyszła na zdjęciu. Przecież to się kupy nie trzyma.
    JK, pamiętaj, że to jest z założenia głównie zabawa dla widzów, zabawa, na której mają zarobić.
    Oczekujesz po dzisiejszych mediach czegoś "lepszego"?

Domyślnie

JK: Obejrzałem jeden odcinek castingowy, same zdjęcia z poprzedniego odcinka i ostatni kątem oka znowu w całości, żeby zobaczyć czy zmienił się poziom programu od czasu castingu... i stwierdziłem dokładnie to samo co Ty... tylko to jest program pod publikę w stylu TVN. Robiony dla pieniędzy (aż dziw, że nie krzyczą co 5min o wysłanie sms'a), a nie dla wiedzy. Zwróć uwagę jeszcze na coś innego: w każdym odcinku muszą być cycki (w zapowiedzi kolejnego też były). Nie żeby było w tym coś złego, ale kurde czy modelka/fotomodelka jest tylko od tego? Ten program jest spłycony do granic możliwości, żeby tylko zwiększyć oglądalność i żeby ludzie po pracy mogli poślinić się przed telewizorem. Kogo w dzisiejszych czasach interesowałaby cała technika sesji, pracy... to jak i dlaczego się robi (począwszy od koncepcji, przez wizaż ,a na ustawieniu sceny skończywszy) - chyba tylko garstkę zapaleńców takich jak my. Dla ludu zrobiłyby się wtedy to flaki z olejem. Ech, przydałoby się w końcu w telewizji coś na profi poziomie z czego można by się uczyć i co by inspirowało... te czasy chyba jednak bezpowrotnie minęły.
    Ostatnio edytowane przez everyman ; 07-10-2010 o 13:03

Domyślnie

"Poglądy polityczne". Dobre sobie
    D700/D300s/D50

Strona 11 z 51 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów