Szukaj
Jeszcze nie mamy zachodu...karetki pogotowia mamy mniejszeAle jeśli trochę pociągniemy w tym kierunku to u nas też wkrótce będą większe
![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Z Pascalem (tym co gotuje) grałem kilka razy w squasha kort w kort. Mówi normalnie (a w szczególności słowa na k i tym podobne - te się na squashu krzyczy dość głośno), nie mam mowy o przesadnym zabarwieniu francuszczyzną. Nie wiem, jak w przypadku Frau Krupy ale może być podobnie![]()
Najsmutniejsze jest to, że ludzie wchłaniają wszystko jak leci bez żadnej oceny, krytyki..Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że media tworzą i kreują rzeczywistość.
Jest popyt, jest podaż. Jak widać ludzie lubią być ogłupiani i otumaniani. Jest zapotrzebowanie na takie programy. No i wielu usilnie twierdzi, że wszystko co zachodnie, jest fajne. To potęguje sukces tych programów Niedługo będzie to drugie MTV. Niewielki jest procent ludzi, którzy patrzą na to wszystko krytycznym okiem.Tylko należy wtedy zadać pytanie, czy jest tak dlatego, że widzowie tego właśnie oczekują i media wiedzą, że takie właśnie coś się sprzeda... Czy może to media ludziom wmawiają, że tak będzie "fajnie" i "cool"
Jak najbardziej zgadzam się z tym, że media mają ogromną siłę.. Jednak to wszystko nie wyglądałoby tak, gdyby ludzie choć trochę poddali w wątpliwość to co mówią w telewizji. Dlatego ja się telewizora pozbyłem już jakiś czas temu. Jedynie brakuje mi trochę discovery.
Jest zapotrzebowanie na "odmienny" akcent. W ten sposób buduje się swój /lepszy?/ "image".
Mam znajomego, który mieszka na stałe w Australii. Jak odwiedza rodziców w Polsce, to rzeczywiście ma nieco inny akcent. Wszystko jednak wraca do normy po 2-3 dniach mówienia w ojczystym narzeczu. Akcent Krupy jest głupawo udawany i ją ośmiesza.
Tutaj jest... podpis
Ale fakt faktem, trzeba być dobrym "aktorem" żeby tak dobrze udawać ten akcent i wstawiać bezwiednie słowa po inglisznemu w polskie zdania, w czasie szybkiej płynnej rozmowy.
Ja dont bilif, że ona udaje amerikan akcent
ogólnie łotewer![]()
brak
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
To który z nich jest kobietą?Bartek i Mateusz wiek 36 lat, wyjechali w wieku 2 lat, obydwoje![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami