Close

Strona 10 z 20 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 192
    sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    Jeśli nikt Ci nie doradzi to oni powinni to dobrze zrobić. Dobry sklep komputerowy
    z calym szacunkiem odie .. ale o znaku mam jak najgorsze zdanie i conajmniej kilkanascie przypadkow kiedy to osobom nie znajacym sie na rzeczy probowano wcisnac sprzet albo przestarzaly w kosmicznych cenach albo zedrzec z nich jak tylko sie da,pozniej gdy starsza pani przychodzila z ichniejsza kartka z konfiguracja i kims kto odroznial klawaiture od myszki robili WIELKIEEEE oczy i zwalali wine na system lub kolege.

Domyślnie

W robocie koledzy (z innych działów) polecają Fujitsu-Siemens, patrzeć w tym kierunku?
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Ja z F-S mam średnie doświadczenia. Po pierwsze - połowa zaraz po wyjęciu z pudełko po prostu... nie działa (dwa razy kupowałem i dwa razy była taka sama sytuacja - nówka po wyciągnięciu z pudełka była dead). Po drugie - ów szczęśliwie działający egzemplarz po roku z hakiem zaliczył pad płyty głównej i poszedł w kosz.

Domyślnie

nastawiam się na lenovo w takim razie...
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini Zobacz posta
    nastawiam się na lenovo w takim razie...
    chyba optymalna opcja

Oszczędny w słowach Awatar Heimdall
    Miasto
    Jasło&Kraków

Domyślnie

ja mam F-S działa od nowości bez usterki czyli jakieś 17 miesięcy jestem zadowolony, ale każdy wybiera to co mu odpowiada z tego co wiem to w asusach padaja szybko baterie.
    D50 Nikkor 18-70 + N70-300G + Raynox DCR250 + 055PROB + 486RC2 + Pilocik

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Generalnie IBM pod względem jakości wykonania bije na główę wszelkie pospólstwo spod znaku windowsa, wiec chyba kolega zmierza w dobrym kierunku. Poluj na wyprzedaże w MM, trafia się za 50% ceny...
    Co do wcześniejszych pytań o kartę graficzną, to się zgadza, że te zintegrowane to syf wielki, ale pytanie dotyczyło ilości 128 vramów. Ja tam nie wiem, co Adobe ma na pudełkach naskrobane, i nie chce mi się teraz po strychu łazić (wieje jak diabli), ale w swoim powerbooku i ibooku mam po 32 vramy w grafice i mnie ten CS2 śmiga bez żadnego akcelerowanego pierdnięcia.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Vadim ; 01-02-2007 o 01:15

Domyślnie

Vadim - ja też w tym wietrzę jakiś podstęp, pewnie mają udziały w jakiejś fabryce pamięci do kart graficznych. Podałem to jako ciekawostkę, też mnie wgięło jak się dowiedziałem. Ogółem od czasów legendarnego Matroxa Millenium problem szybkości karty graficznej w PS stał się dla mnie problemem niestniejącym. Wyjąwszy grafiki na pamięci współdzielonej, bo to są straszne zamulatory i tylko raz popełniłem ten błąd że kupiłem laptoka z takim usrojstwem (nawet się ucieszyłem jak go w końcu ukradli)

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    ...nawet się ucieszyłem jak go w końcu ukradli)
    W tym Krakowie to nawet złodzieje są użyteczni...

Pozdrawiam

Domyślnie

Lenovo nie polecam.
    Jedyny ich plus to wbudowana lampka.

We wszystkich jakie mamy w pracy matryce świecą się na dole ekranu - żenada dla kogoś, kto chciałby obrabiać jakąkolwiek grafikę.
    Poza tym zdecydowana większość zaliczyła pady płyt głównych (różne modele IBM i Lenowo na przestrzeni kilku lat).
    Faktem jest, że wszystkie pady odbyły się na gwarancji
    Stąd sugestia, żeby kupować je używane po wygaśnięciu gwarancji, bo albo już mają wymienioną płytę, albo trafił się dobry egzemplarz.

Strona 10 z 20 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów