Close

Strona 9 z 20 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 192

Domyślnie

idz w kierunku jabłuszka. ja w zasadzie z perspektywy czasu żałuje, że nie skusiłem sie na nie...
    BTW po prawie 6 miesiacach baaardzo intensywnego uzywania Lenovo N100 moge powiedziec, ze sprzet nie do zdarcia, obudowa trzyma sie jak poniemiecki bunkier a klawiatura mimo tłuczenia w nia jak młotem w kuźni nie nosi żadnych śladów zużycia (a mam porownanie z Acerem, ktory sie sypie jak mąka) ;]
    w każdym razie coś w stylu Maca jest super, moze rozważ też VAIO?
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

mam acera 3613, po roku bateria do śmieci... żeby było ciekawiej, na baterii używany może raz na miesiąc, a na kablu codziennie... poza baterią nie mam zastrzeżeń
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    żeby było ciekawiej, na baterii używany może raz na miesiąc, a na kablu codziennie... poza baterią nie mam zastrzeżeń
    ...i właśnie to ją załatwiło Choć Acer faktycznie ma ponoć złą prasę...

Oszczędny w słowach Awatar xmaniekx
    Miasto
    Zgierz/Łódź

Domyślnie

Ja za to polecam HP Compaq nx 7400

super sprzet do grafiki, zdjec jak i do gier ^^ Mimo wybudowanej karty graficznej moge grac w wiekszosc gier bez problemow. Ekran tez jest bardzo dobry, jedynie moge sie przyczepic do dosyc szybkiego grzania sie :/ Do lekkich tez nie nalezy :/ Czesto jak jade gdzies daleko to mozna odczuc ten ciezar. Do baterii nie mam zastrzezen moze dlatego ze pracuje w domu na kablu a baterie rzadko wkladam do laptopa

pozdrawiam
    Mariusz
    D70s/F801/AF-S 18-70/50 1.8 MF/Mamiya Rb67 i narazie tyle wystarczy

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Wini, kup używanego powerbooka 12" za mniej niż dwa tysiące pln, office i inne są w wersjach na OSX, nie ma z tym problemu. Do biurowych spraw i przeglądania internetu znakomity. A to że się do zdjęć nadaje, to tak tylko przy okazji... I więcej na szkiełka zostanie.

Pozdrawiam

Domyślnie

Niedawno kupiłem używanego HP NX7000 za 2 tysiące.

Jak dla mnie rewelacja.
    Matrycę porównywałem z Eizo, którego mam w pracy - nie mogę się doszukać różnic.
    Poza tym ATI z 64MB pamięci też sporo daje.

O Acerach słyszałem tylko złe opinie.
    Z tych tanich już lepiej są oceniane Asusy.

Domyślnie

Witam! Ja też się przymierzam do laptopa i "chodzi " mi po głowie Toshiba w dual core,512 RAM(chce od razu dołożyć jeszcze 512),i grafika intela ale współdzielna do 128MB i ten element mnie trochę nurtuje czy aby nie będzie mi "przymulała"(sory za wyrażenie),głównie do obróbki zdjęć w PS
    D300s,T17-50,SB-800

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

A po co Ci do obróbki zdjęć w PS więcej pamięci karty graficznej? Przeca to 2D...

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim Zobacz posta
    A po co Ci do obróbki zdjęć w PS więcej pamięci karty graficznej? Przeca to 2D...

Pozdrawiam
    Dzięki Vadim!Ale lepiej zadać głupie pytanie niż głupio wydać 3,5 kzł.Ja nie wnikam w parametry tylko chcę bezstresowo obrabiać zdjęcia a na komputerach się po prostu nie znam.
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

Te współdzielone karty są koszmarne. Nawet do 2D starałbym się tego syfu uniknąć, tym bardziej że 1GB RAM to dla PS2 niezbędne minimum socjalne.

Podobnież wbrew pozorom -jakimś niepospolitym i całkowicie dla mnie niezrozumiałym mykiem - PS CS2 korzysta z akceleracji - przynajmniej na pudełku jest napisane, że życzą sobie karty grafiki ze 128MB RAM do optymalnej konfiguracji...

Strona 9 z 20 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów