Podepnę się.
Inny rodzajforumowicza.
Potrzebny lekki (b. ważne), solidny, WiFi, do Office i internetu.
Ktoś pomoże, w jakim kierunku prowadzić poszukiwania?
Szukaj
Podepnę się.
Inny rodzajforumowicza.
Potrzebny lekki (b. ważne), solidny, WiFi, do Office i internetu.
Ktoś pomoże, w jakim kierunku prowadzić poszukiwania?
Wini
Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej
i-Mac ?![]()
MacBook ,wersja standardowa white powinna wystarczyć. Teraz poprzednie modele MacBooków z CoreDuo można w dobrych cenach wyrwać.... i Winde postawiszA małżowinka przekona się do apple'a
![]()
Pozdrawiam
Pucha i szkła NIKON![]()
Jeśli nikt Ci nie doradzi to oni powinni to dobrze zrobić. Dobry sklep komputerowy, który powstał w Poznaniu ale teraz ma siedzibę również w Warszawie. Na ich stronie jest konfigurator, w którym sam możesz wybrać sobie jakiegoś laptopa zaznaczając cała listę wymagań, wśród których jest również ciężar
http://www.znak.pl/
Ostatnio edytowane przez odie83 ; 30-01-2007 o 00:27
qrna, bracia i siostry, już dużo wysiłku mnie kosztowało, żeby przekonać małżonkę do laptopa i ze jest jej niezbedny![]()
Znamy sie troche na komputerkach, windowsach, officach, nikonach, canonach,olympusach, mamy dwójkę małych dzieci, właśnie mamy nowe komórki z przeróżnymi wodotryskami i je poznajemy. Jesteśmy w średnim wieku i obawiamy się nowosci - nie dlatego, że są nowościami, tylko dlatego, że nie mamy czasu. Może jednak jakis standart winowsowy?
Wini
Ten Macbook to zwykły na Intelu CoreDuo PC-et, postawisz na nim Windowsy XP. A dobrze radzą, bo ładniutki, cieniutki i lekki - nawet do torebki się zmieści.
Rzuciłem okiem na http://www.allegro.pl/search.php?str...=491&country=1
Powiem szczerze![]()
To mi pasuje najbardziej
Może coś do 2 kPLNów
Jakieś obiektywy mam w planach, im więcej wydam na notebooka, tym mniej na szkła. Pod tym kątem pomyslcie![]()
Wini
No to sytuacja się komplikujeZa małą kasę, to może HP NX8220, ale to ok 3000zł nówka. Sprzęt ma dobrą grafikę, matryca też niczego sobie, solidna buda, dobre głośniki. Sprawdzone organoleptycznie, więc spokojnie mogę polecić. Długo trzyma na baterii.
Za 3000zł możesz też kupić rewelcyjnego, używanego asusa V6V. Ja swojego właśnie za tyle puściłem. Magnezowa buda, super grafika, doskonała wydajność baterii, procek Pentium mobile 1,8, generalnie sprzęt zacny i wart swej ceny. Matryca doskonała o baaaaaardzo dużej rozdzielczości. Jak trafisz na taką używkę, to nawet się nie zastanawiaj. No ale to musiałbys poszukać, więc nie wiem czy jest o czym gadać
Kolejna opcja, chyba nalepsza, to Acer http://allegro.pl/item160404995_acer..._bat_6_5h.html Bardzo fajny, mały sprzęcik. Jest na prawdę niewielki, ma fajną matrycę, kamerka do gadania przez skype, no generalnie mogę polecić. Jest w miarę lekki, praca na baterii to ok 3 godziny. Moja siostra smiga na tym lapku po necie, korzysta z pakietu office itd i jest git. Procek wystarcza, ramu też do pracy biurowej wystarczy. Mały, fajny, przyjemny lapek, dość solidnie wykonany, nie powinieneś mieć z nim problemów, a cena bardzo przystępna, ok 2000zł.
Ostatnio edytowane przez Robert S. ; 30-01-2007 o 01:25
Pozdrawiam
Pucha i szkła NIKON![]()
Skontaktuj się z nami