Close

Strona 6 z 20 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 192

Domyślnie

Ja polece Lenovo.
    Wlasnie oddalem bratu swoj egzemplarz a sam podmienilem na podobny, tyle, ze z Core Duo a nie Celeronem M i matryca Vibrant View, w tamtym mialem tradycyjna.
    Nie mialem okazji widziec matrycy Antiglare w tym laptopie ale VibrantView bardzo mi sie podoba.
    Nie wiem tez czym sie rozni tak naprawde VibrantView od Antiglare.
    Wg. tego co wiem to obie sa takie jakby szkliwione ale w VV kolory sa moim amatorskim zdaniem bardzo ladne jak na te klase sprzetu.

p.s. Tak na marginesie, jakby ktos sie zastanawial - zrobilem testy procesora Sisoft Sandra i procesor jest w nich srednio 3x lepszy - porownywalem Celeron M 1.6 i Centrino Core Duo2 1.66.
    W obu modelach sa identyczne kostki pamieci, mimo to, dzialaja o okolo 10-20% szybciej w modelu z Centrino, sa szybciej taktowane.
    W obu modelach po (fabrycznie 512MB) 1 GB RAM, dysk 80GB 5400rpm 8MB cache.
    Zastanawiam sie nad wymiana na dysk Seagate 8MB cache i 7200rpm lub Toshiba 5400rpm ale 16MB cache.
    Mialem w poprzednim laptopie Toshibe z 16MB cache i w odczycie byla porownywalna ale za to w zapisie bila na glowe modele z 8 MB cache.
    Model 7200 rpm bedzie mial znacznie szybszy dostep do danych.
    Ostatnio edytowane przez pdzran ; 23-11-2006 o 20:15

Domyślnie

ja rowniez uzywam lenovo n100, bateryjka- 2,5h film z zapasem wytrzyma, chodzi praktycznie 24h/dobe (duzo sciagam teraz) i nie ma z nim (odpukaac) absolutnie zadnych problemow. poza tym obudowa jest naprawde solidna, klawisze z np. acerow kompletnie sie nie umywaja, glosniczki kiepskie ale to nie jest najwazniejsze. kolory wyswietla w miare poprawnie, jakos udaje mi sie pracowac w PS nawet z 512 ram na pokładzie, choc pewnie zwieksze. bardzo mocna karta wi-fi (mam porownanie do acera, ktory pracuje w pokoju obok). BTW lustrzane lcd prezentuje sie ładnie....ale na witrynie sklepowej. w codzinnym uzytkowaniu to jest jedna wielka kupa, niedaj boze jak jeszcze siedzi sie w slonecznym pokoju. żenada. ja ze swoje strony polecam lenovo.
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Fakt, jedna, najważniejsza sprawa, nie polecam matryc Glossy. Kwasik ma rację, trochę słońca i masakra. O dziwo monitory stacjonarne zawsze są matowe
    Pozdrawiam
    Pucha i szkła NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik Zobacz posta
    ja rowniez uzywam lenovo n100, bateryjka- 2,5h film z zapasem wytrzyma, chodzi praktycznie 24h/dobe (duzo sciagam teraz) i nie ma z nim (odpukaac) absolutnie zadnych problemow. poza tym obudowa jest naprawde solidna, klawisze z np. acerow kompletnie sie nie umywaja, glosniczki kiepskie ale to nie jest najwazniejsze. kolory wyswietla w miare poprawnie, jakos udaje mi sie pracowac w PS nawet z 512 ram na pokładzie, choc pewnie zwieksze. bardzo mocna karta wi-fi (mam porownanie do acera, ktory pracuje w pokoju obok). BTW lustrzane lcd prezentuje sie ładnie....ale na witrynie sklepowej. w codzinnym uzytkowaniu to jest jedna wielka kupa, niedaj boze jak jeszcze siedzi sie w slonecznym pokoju. żenada. ja ze swoje strony polecam lenovo.
    ze wszystkim sie zgadzam, oprocz matrycy
    mam matryce vibrant view i jest naprawde fajna
    co do slonca, to uwaga taka, ze nie chodze z nim w terenie w mocno oswietlonym srodowisku
    do pracy w domu, obroki fotek, ogladania filmow - idealny
    sa takze modele z tradycyjna matryca

Domyślnie

Robert S. miales racje nowe macbooki wlasnie weszly i juz mam zamowionego z dodatkiem 2GB pamieci
    ostatnio kolega obmacywal ten model u dystrybutora i stwierdzil ze jak chodzi na macu najnowszy NFS to naprawde musy byc t o mocna maszyna...
    w przyszlym tygodniu bede miec juz jabluszko takze podziele sie wrazeniami

Domyślnie

No mówiłem ci , warto było poczekać, tym bardziej, że cena jak to zwykle u maca nie zmienia się, nowy sprzęt kosztuje tyle samo co kosztował stary Gratuluję wyboru, na pewno będziesz zadowolony
    Jakbyś miał jakieś pytaniea, problemy, to wal na priva lub GG, z chęcią ci pomogę w zapoznawaniu się z nową maszyną
    Pozdrawiam
    Pucha i szkła NIKON

Domyślnie

radziu.art.pl, a możesz napisać gdzie i za ile kupiłeś?

Domyślnie

www.apple.com.pl calkiem mila obsluga ale lepiej dzwonic niz mialowac
    co do ceny sprawdz sam...jak masz mozeliwosc to najlepiej do konca roku kupic ze znizka dla studentow

Domyślnie

widze ze tez zapragnales maca ale to chyba dobrze wkoncu wybierajac nikona czlowiek od wszystkiego wymaga nawyzszej jakosci od kompa tez

Strona 6 z 20 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów