Szukaj
no i fajnie ... caly nikon... wiara chce kupic a oni nie maja na stanie..,normalnie komuna
) swoja droga chce kupic obiektyw dzwonie nigdzie nie ma
( , a z allegro na niemieckich gw zabardzo niechce kupowac . Jezeli Nikon dalej tak bedzie robic to nie rokuje mu dlugiej przyszlosci ,ewentualnie zaliczy wypad z rankingu gdzies na koniec ...a szkoda by bylo ... jakby ktos wiedzial gdzie w Poznaniu jest to szkielko do kupienia prosze o info
![]()
pozdrawiam
Mam pytanie: wiem ktos moze jak sprawdza sie ten obiektyw w sporcie, nadaje sie, w szczegolnosci w pilce noznej? prosze o odpowiedz.
po zapoznaniu się z lektura tego obszernego tematu raczaej tez bede się decudował na zakup tego obiektywu.
Szlifował będe na zestawie 18-70 i 70-300 swoje umiejętności i założe skarbonkę a w przyszłości kupić jakieś jaśniejsze szkło bo pewnie albo ceny trochę spadną lub N wypusci coś nowego.
Zostanie tylko dylemat czy jasne małe "coś" czy cosik ala 80-200 f2,8
Ostatnio edytowane przez Oneil ; 27-01-2007 o 13:21
puszki i szkiełka różne takie tam oraz graty do noszenia mam
Chyba jeszcze tego testu tutaj nikt nie zapodal. http://www.photozone.de/8Reviews/len...56vr/index.htm
Fajny opis. Potwierdza właściwie to, co do tej pory mówiono o tym szkle. Dzięki za link.
W Minolcie działałem z podobnym zakresem ogniskowych i wydaje się on być bardzo dobry do codziennych, amatorskich zastosowań. Nikkor 70-300 VR jest obecnie na mojej liście zakupów, chyba, że w ręce wpadnie coś jaśniejszego ...
Ja tez zbieram natego nikkora ...
dużo osób chyba na to szkiełko kase odkłada(fajne, przyjemne i nawet dużo nie kosztuje
), gdyby nie pewne inne wydatki to bym już je miał
![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Skontaktuj się z nami