Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44
    Rozmowny Awatar Articool
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki/Radomsko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruffio Zobacz posta
    Ale z Acronisa nie wydobędziesz pojedynczych plików tylko odtwarzasz całą partycję. Problem jest jak są inne rzeczy na dysku - po prostu pójdą się walić. [...]
    Możesz sobie robić backup poszczególnych katalogów, a nie tylko partycji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruffio Zobacz posta
    Ale z Acronisa nie wydobędziesz pojedynczych plików
    Eeee... A probowales kiedys kliknac na plik z archiwum Acronisa? Otwiera sie jak katalog i wyciagasz z niego co tam tylko chcesz...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mcl Zobacz posta
    Chodzi mi o synchronizację, że prawa ma być dokładną kopią lewej, żeby stan lewej przenieść na prawą i tylko w tę stronę. Są pliki z lewej, mają być na prawej, ktoś usunął z z lewej, usunąć z prawej, ktoś usunął z prawej a są na lewej - uzupełnić prawą.
    Przecież Ci lud boży tłumaczy od paru postów, żebyś sobie zamienił strony (prawą z lewą), bo w synctoy nie da się nadać kierunku prawy-lewy

Domyślnie

panowie czy w synctoy da sie ustawic codzienna synchronizacje? i jak to zrobic? Jakos nie widze tej opcji.

Domyślnie

Bezpośrednio w programie nie, ale można użyć Harmonogram Zadań: http://www.pchell.com/support/synctoy.shtml
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

dzieki, poprobuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Przecież Ci lud boży tłumaczy od paru postów, żebyś sobie zamienił strony (prawą z lewą), bo w synctoy nie da się nadać kierunku prawy-lewy
    Chyba mnie źle zrozumiałeś, ja nie chcę kierunku prawy -> lewy, tylko odwrotnie, ale z fizycznym sprawdzaniem stanu plików po 2 stronach, a nie "na pamięć"*.

* :na pamięć" rozumiem jako: skoro kiedyś program przegrał plik z L->P i na L nadal on jest to zakłada, że na P też jest, a to nie zawsze jest zgodne z prawdą, bo złośliwy użytkownik może go z P usunąć w międzyczasie.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Mcl, jak bobry kocham, masz rację. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia co kierowało kolegami z MS, ale trzeba przyznać, że zachowanie tego programu w trybie "echo" jest pos**ne.

Domyślnie

Nawiążę do TC - spróbowałem synchronizować pliki z archiwum zdjęciowego na zewnętrzny dysk. Musiałem przerwać ten proces bo wydawało mi się, że nie ma końca. Najpierw porównywał wszystko, zdjęcie po zdjęciu... a gdzie tu mówić o synchronizacji? Czy on tak robi za każdym backupowaniem, czy tylko za pierwszym razem. Zniechęciłem się nieco...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Nawiążę do TC - spróbowałem synchronizować pliki z archiwum zdjęciowego na zewnętrzny dysk. Musiałem przerwać ten proces bo wydawało mi się, że nie ma końca. Najpierw porównywał wszystko, zdjęcie po zdjęciu... a gdzie tu mówić o synchronizacji? Czy on tak robi za każdym backupowaniem, czy tylko za pierwszym razem. Zniechęciłem się nieco...
    Chyba masz zaznaczone "by content" i porównujesz zbiory binarnie.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów