Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pabloo Zobacz posta
    Od razu zapytam o inne programy do backupu, możliwe że od ostatnich postów w tym wątku pojawiło się coś ciekawego i nowego
    Nowsza wersja Total Commandera
    Wszystkie darmowe programy do backupu, które przychodzą z dyskami, pamięciami USB nadają się natychmiast do wykasowania. Przy okazji zyskujesz nieco miejsca na backup
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Wszystkie darmowe programy do backupu, które przychodzą z dyskami, pamięciami USB nadają się natychmiast do wykasowania. Przy okazji zyskujesz nieco miejsca na backup
    W pełni się z tym stwierdzeniem zgadzam.
    Pozdrawiam
    Robert Błaszczak
    http://www.blaszczak.pl

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Już to przy jakiejś okazji mówiłem, ale powtórzę, że do wszelakiej archiwizacji, najlepszym narzędziem jakie widziałem, jest Active Boot Disk, który to działa obecnie na bazie "siódemki" i ma wszystko co jest potrzebne do zachowania i odtworzenia dowolnych danych.

Można go używać zarówno z płytki, jak i z pena, choć z wiadomych względów bezpieczniej z płytki.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

ja uzywam czegoś takiego jak FreeFileSync. Jest z nim jeszcze jeden praktyczny programik: RealtimeSync.
    Nikon system...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów