Kiedys w plemiona ale to dawno i nie prawda.
Teraz dla zabicia czasu kurnik.pl w pana,tysia i 3.5.8 taki sam nik jak tu,jak co to zapraszam na partyjke.
Szukaj
Kiedys w plemiona ale to dawno i nie prawda.
Teraz dla zabicia czasu kurnik.pl w pana,tysia i 3.5.8 taki sam nik jak tu,jak co to zapraszam na partyjke.
out of the body
OM10+S28-70
ja polecam gre "go", mozna grac na kurniku ale sa lepsze serwery![]()
ogame - krótko, plemiona - za długo (to wstawanie o 2 czy 4 w nocy, aby zsynchronizowany atak puścić z wielu wiosek), na koniec jak miałem ponad 200 wiosek to sam nadzór nad nimi to była masakra - wszystkie te gry są chore niestety ze względu na właśnie połączenie realnego świata (te godziny działań) z tym co się dzieje w grze - aktualnie to jak gram to w gry offline (jakieś rpg, czasem strategię lub strzelankę), przez pewien czas miałem również dłuższy epizod z MMORPG (dokładniej to dwa - 8 miesięcy i 6 miesięcy), ale jak miałem decyzję Żona lub Lineage II to został mi tylko awatar ukochanej postaci![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
www.burek.pl, www.blog.burek.pl <--- zapraszam
Mój brat grał w ogame wstawał nawet i o 4 w nocy bo mu statki przyleciały i potrafił tak co noc wstawać
ja grałem w travian,ikariam aktualnie gram w football team serwer 1
Używam Nikona D5000 z obiektywem Nikkor 18-55mm VR
REGULAMIN - nie gryzie.
Hehe, to jeszcze nic, znam takiego, co 48h potrafil siedziec i w ogame maniaczyc, ale efekty byly, na 2 miejscu byl. Sam tez w to gralem swego czasu, chyba 19 uni, ale glowy nie dam.
D90 + słoik po Kieleckim
ja do dzisiaj chłopakom robię FSy jak gdzieś są poza dostępem do sieci![]()
Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...
Ja kiedyś grałem w ogame, dopóki nie trafiłem na CosmoPulse kilka lat temu i już tak zostało![]()
D200 |N 18-200 VR |S 17-70| SB-800 | MF 55XproB + 488RC2 | Vanguard Kenline 29
Moje wypociny
Grałem (gram?) w cyberdunka praktycznie od jego początku. Wciągało to pioruńsko, wystarczy porównać - cybera nie rzuciłem ciągle chyba, a w tym czasie palenie już... dwa razy![]()
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Skontaktuj się z nami