Gracie w jakieś gry przez przeglądarkę internetowa?
Szukaj
Gracie w jakieś gry przez przeglądarkę internetowa?
Używam Nikona D5000 z obiektywem Nikkor 18-55mm VR
REGULAMIN - nie gryzie.
Kiedys gralem w budowanie wiez (z bronia). Wciagalo jak diabli. Kolega w pracy zagrywa sie w FifaOnline. Myslalem, ze to zwykla kopanina, a to normalna fifa za darmo! A jest tak rozbudowana, ze hoho.
http://ogame.pl/ Kiedyś nałogowo... Dawno dawno temu.
Częęęsto snooker na gryonline.wp.pl
Ja kiedyś tego snookera na wp.pl, to godzinami codziennie trzaskałemCzasami wchodzę na wp.pl na texas hold'em, jednak mój stan konta za każdym razem się zmniejsza po takiej grze..
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
tez kiedys namietnie gralem w ogame... niestety, praktycznie trzeba byc caly czas online, teraz juz jestem za to na stary i szkoda mi czasu![]()
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
noooo chłopaki... a myślałem, że tylko ja błądziłemogame... mnóstwo czasu, świetni znajomi i przyjaciele... tak to możliwe
które uniwersum?
Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...
ja juz nie pamietam, zdaje mi sie ze 17te... nawet w klanie mialem jednego obi_wan_kenobi jak dobrze pamietam![]()
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
ja na 18 uni grałem... non stop prawie top sojusz był... konta różne... ale paczka zawsze ta sama albo podobna![]()
Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...
Travian, juz drugi rok.
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Skontaktuj się z nami