Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Gry

Domyślnie

No ponad połowy to nie znam gier które podajecie
    Mnie wciągnęło (kiedyś) Ikariam miałem ponad 200 000 pkt ale jak weszły nowe zasady to spadło do 100 000 pkt ale to wszystkim spadło i jak spadło to już mi się znudziło ale miałem chyba z 5 koloni
    Używam Nikona D5000 z obiektywem Nikkor 18-55mm VR
    REGULAMIN - nie gryzie.

Domyślnie

Kiedyś plemiona, ś20 7 mln Pkt. top 1 pokonanych jednostek
    Jedak zrezygnowałem bo wiedziałem, że szkoda czasu na gry online i zająłem się fotografią

Domyślnie

quakelive.com
    D70|s 10-20|n 18-70|n 50/1.8|gp YH324C+YH430 "wiecej sprzętu niż talentu"

Domyślnie

Na uni 11 było ponad 700k, może bliżej miliona, a na uni 4/5x przez pewien czas w top 15. Fajne było, ale jakoś są fajniejsze rzeczy w życiu.
    Jestem leniwy, ale z tym walczę.
    Nie chce mi się włączyć komputera, ale jednak znajduje w sobie tyle siły, żeby go włączyć.

Domyślnie

Teraz juz nie, ale kiedys to NFS Carboon i Undercover...Carboona to sobie nawet kupilem oryginalna plytke i powiem nieskromnie ze skopalem pare tylkow w sieci, gostkom ktorzy mysleli ze wiedza jak sie jezdzi.
    Do dzisiaj pamietam jak nie moglem wygrac za zadne skarby z gosciem ktory jezdzil czarna Corvetta z napisem na tyle ANTICHRIST...kurde chyba sobie zainstaluje od nowa jak znajde plytke.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

http://www.joemonster.org/filmy/19515/Gibbets
    ja w to pruje, kilkanaście razy dziennie sobie przechodzę hehee
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Domyślnie

Kiedyś w Traviana... Nawet sojusz w którym byłem wygrał wtedy grę

Domyślnie

Ja gram w BattleKnight

Właśnie jest promocja za kliknięcie w linka ja dostaję wirtualną kasę więc ja możecie to klikajcie
    http://s12.battleknight.pl/index.php...e&ref=MjMzNjQ2

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

kiedyś ogame... nikomu nie polecam.. budziki ustawiane na noc, wychodzenie z lekcji, bo flota wraca... tragedia.. ogólnie było to podporządkowanie życia grze..

Domyślnie

Ogame jakieś 5 lat z przerwami. Teraz już nie gram. Skopali zupełnie tą grę. Powprowadzali na wszystkie uni ten nowy interfejs, który zupełnie mi nie leży. Porobili jakieś płatne dodatki ułatwiające grę. Otwierają co chwile nowe uni, gdzie na starych już praktycznie nie ma z kim grać.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów