Szukaj
Nikon D3000 DX 18-55mm VR & Canon EOS 3000 EF 38-76mm
Projekt tapeta opis i regulamin | Projekt tapeta: galeria: conra
Wpisz sobie w google wyspagier.pl
i tam w szukaj wpisz countre strike 1,3 czy jakiś inny
Używam Nikona D5000 z obiektywem Nikkor 18-55mm VR
REGULAMIN - nie gryzie.
ja również nie uważam że grafika jest najważniejsza ;] gram w multi san andreas mimo że spokojnie mógł bym kupić gta 4 ;p SA ma po prostu ten swój klimat i mimo gorszej grafiki i tak jest lepsze od gta 4 (takie moje zdanie)
no ale jak mam do wyboru cs 1.6 i cs source (różnica w grafice) to wole grać w ten z lepszą grafą ;]
mój kolega gra przez cały dzień w samp (multi san andreas)
Używam Nikona D5000 z obiektywem Nikkor 18-55mm VR
REGULAMIN - nie gryzie.
Ach, stare dobre czasy... jak jeszcze byly wspolne statsy na polskich serwerach, to zdarzalo mi sie byc w pierwszej trojce AWM, M4 i USP ;] Potem niestety ciezko juz bylo znalezc porzadne serwery bez dzieciarni dracej japy do mikrofonu, przeklinajacej i takie, na ktorej sie dalo pograc w cos inngo niz dust i aztec... a potem wyrsolem z tego ^^ a teraz od trzech lat mam chec wrocic, ale jakos sie nie moge zebrac...
Kupuj cs'a 1.6 (na allegro klucz kosztuje ok 20zł) i możesz grać na serwerach tj. universal soldiers - tam trzymają dosyć poziom: http://www.universalsoldiers.pl/index.php?page=servers
ps. ja gram najczęściej na Universal Soldiers #04 [BF2][FFA] 85.232.244.13:27035![]()
Nikon D3000 DX 18-55mm VR & Canon EOS 3000 EF 38-76mm
Projekt tapeta opis i regulamin | Projekt tapeta: galeria: conra
a nie wolicie gry z jakas minimalna dawka realizmu? OFP albo SWAT 3?![]()
CS to przeżytek! Left 4 death 2 - to jest giera dopieroJak ktoś pociska w L4D2 to proszę o PMke ustawimy sie kiedyś na jakiś szpil
![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Skontaktuj się z nami