Siemka
Mam pytanie gra ktoś w Counter Strike 1,6?
Możecie mi podać ID, a może ktoś poszukuje Admina server
Pozdrawiam
Mateusz
Szukaj
Siemka
Mam pytanie gra ktoś w Counter Strike 1,6?
Możecie mi podać ID, a może ktoś poszukuje Admina server
Pozdrawiam
Mateusz
Używam Nikona D5000 z obiektywem Nikkor 18-55mm VR
REGULAMIN - nie gryzie.
hmm chodzi o ta gre ktora sie wszyscy podniecali 10 lat temu?![]()
chyba nie cs 1,6 jest dos nowy chyba ale starsze wersje to nie wiem ja mam 15 lat wiec nie pamietam![]()
REGULAMIN - nie gryzie.
Nie taki nowy bo tak jak jackrabbit pisze ma ponad 10 lat![]()
Fotografia przyrodnicza https://www.facebook.com/sebastianokolotowicz
ale ja mowie o 1,6 to lepsza grafa a ja w ogóle pytam się czy ktoś gra a nie będziecie się ze mnie brechtać![]()
REGULAMIN - nie gryzie.
ja wole sie pobrechtac, grac juz niestety nie gram, brak czasu
ale przy okazji polecam przejscie serii Half Life
Tak znam half life mam także ta grę ale mi się osobiście nie podoba.
No wiadomo że każdy woli się pobrechtać![]()
REGULAMIN - nie gryzie.
a ja właśnie gram, a jak mnie zabiją to se forum przeszukuje ;P
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
ja też gram, a raczej grałem jeszcze z miesiąc temu. teraz kurde jakoś czasu nie mam. Ale fajnie byłoby pograć grupowo, tylko nie wiem jak się do tego zabrać![]()
Mamiya + Sony
Grałem w 1.6 i Source i musze przyznać że gra wciąga ale po tym jak wyszedł nowy update do Source niegram już w żadną wersje ;] W 1.6 nie gram bo mi się już niedobrze robi jak patrze na ta grafe (mario ma lepszą i nie rozumiem dlaczego ja w to grałem przez około pół roku xD ).Source lepszy i to dużo ale po nowym updacie go skopali ;/ Teraz można mnie spotkać sporadycznie w grze Call of Duty 4 : Modern Warfare (polecam) ;] Jak co to nick : 4-Listny(oglądał ktoś "Jaja w tropikach" ? również polecam ;] )
Co do gry grupowej to można załozyć server przez hamachi za free i podać na forum nazwe sieci i hasło ;] Tylko że hamachi ma jakieś ograniczenie co do ilości ludzi mogących dołączyć do danej sieci (chyba 20 osób).
Hamachi to program który tworzy wirtualną sieć Lan i można go używać w wielu grach ;]
Skontaktuj się z nami