Jak chcecie telefon dlugo zyjacy na baterii, to kupcie Samsunga. Raz, ze wyswietlacze AMOLED a dwa, ze Samsung naprawde dobrze dopracowal zarzadzanie energia.
Szukaj
Jak chcecie telefon dlugo zyjacy na baterii, to kupcie Samsunga. Raz, ze wyswietlacze AMOLED a dwa, ze Samsung naprawde dobrze dopracowal zarzadzanie energia.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Desire to też amoled (zreszta made by samsung).
Wywar, serio nieco przesadzasz. Ale co mi tam, masz mieć - tylko e72 i żaden inny reszta to szmelc. Amen
Pozdrawiam,
Tomek
TymancjO /Tomasz Tomanek/
głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|"...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson
Tylko się nie obraźSorry ,ale ja nie buduje ołtarzyków telefonom czy aparatom. Mam i HTC oraz mam E72 więc piszę moje odczucia z punktu widzenia użytkownika. Mi pasuje rysik, a koledze wyżej nie - są gusta i guściki. Natomiast mi nie pasuje bateria, a Tobie to odpowiada więc spokoloko. Ja kupiłem HTC ,żeby mieć navkę (automapa) i telefon w jednym urządzeniu - nokiałkę dostałem za złocisza przy przedłużeniu umowy - wsadziłem do niej kartę sim i jak na razie nie widzi mi się jej wyjmować - HTC się rozładował i sobie leży. Jak nie znajdę dla niego zastosowania to poleci do żyda i tyle.
Panowie - a może jakieś opinie na temat HTC Wildfire?
Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety
początkujący ;>
Wildfire nie bierz bo mała rozdzielczość ekranu - taka, jak np. w Nokii E71. Już lepiej Hero, Magic czy Legend.
dlatego, że stojąc na ponad metrowej wysokości murze o szerokości stopy, który otacza czterotysięczny tłum, mając na ramieniu wiszące body z 70-200 i trzymając w lewej ręce body z 17-55 prawa ręką nie napiszę np. e-maila z podaniem wyników i go nie wyślę - a z E72 czy BlackBerry - tak i to wielokrotnie sprawdziłem lub zaobserwowałem u kolegów. Na HD czy Desire też tej sztuki nie wykonam - więc wszystko zależy od priorytetów co do sieci i netu. Musiałbym być dzieciakiem aby siedzieć i przeglądać strony www na telefonie mając dwa komputery i laptopa, a "podglądnąć" na szybko w celu uzyskania informacji - wystarczy spokojnie ekran E72.
myślałem właśnie żeby wziać Wildfire w Playu, mam nadzieję że u mnie na zadupiu by był :P
jednak wybór padł na i5700
Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety
początkujący ;>
Skontaktuj się z nami