Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cub_S Zobacz posta
    Byłem i powiem REWELACJA !!!!
    Na ten koncert czekałem od wielu lat. Szkoda, że nie była na Śląskim bo jednak nasze Warszawiaczki nie poradziły sobie z zapleczem organizacyjnym. Po tym co zobaczyłem w czwartek byłem zaskoczony, że po tragedii w Smoleńsku karawan z Leszkiem nie stał w korku Koncert skończył się o 23 a o 2:30 dotarłem do samochodu..... masakra
    Bardzo nam Warsiawiaczkom przykro, że policja nie wstrzymała ruchu na trasie Twojego przejazdu.
    Może warto zastanowić się, czy nie warto do Stolicy przyjeżdżać karawanem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klausik Zobacz posta
    Wrażenia z AC/DC już znam
    No a Metallica. Jak tam było piszcie coś Miałem jechać no ale niestety w ostatniej chwili musiałem zrezygnować
    To kto był piszcie jak było
    anthrax - dosc srednio. generalnie bez busha odstawali od reszty. w setliscie brakowalo mi "belly of the beast" i "gung ho". fajnie, ze wpletli w indians kawalek coveru sabbs.

megadeth - dla mnie muzycznie gig wieczoru. widac bylo, ze rudy wyszedl w srednim humorze, ale pod koniec juz mu sie micha sama cieszyla. fajnie, ze wykorzystali swoj czas maksymalnie zero gadania, tylko jedno wielkie muzyczne tornado. mlyng w GC calkiem okay. repertuar bomba. szkoda, ze tak szybko musieli skonczyc. zaslugiwali na 15 minut wiecej. w polowie setu przez 3-4 walki hetfield siedzial z lewej strony sceny.

slayer - jak zawsze grali w swojej lidze. calkiem dobry show, znacznie lepszy niz ostatni w pl.

metallica - w moim odczuciu slabiej niz w chorzowie, ale to pewnie wina mniej lezacej mi set listy. muzycznie zero niespodzianek, zrobiliu to co w czym sa swietni. na pewno grali znacznie szybciej niz na plytach. "fade to black" po prostu przelecieli. nowe walki niestety, ale na zywo odstaja. moze oprocz "all nightmare long". nie do konca rozumiem czemu james dedykowal reszcie bandow "sad but true". jesli mial, to byc dowcip, to raczej czerstwy.

z malej sceny widzialem tylko frontside, przeslodzili swoj set znacznie. muzycznie spox.

organizacyjnie baaardzo dobrze.

na pewno nie podobaly mi sie 4 rzeczy.
    - za mala strefa piwna.
    - slabe wzory merczu.
    - czesc publiki chyba pomylila thrash metalowy koncert z filharmonia czy u2.
    - szkoda, ze jednak dalo sie odczuc, iz jest to zwykly koncert metalliki z lepszymi supportami. skoro juz graja jako jedyni w nocy, maja duzy telebim, pirotechnike, duza grupe fanow, ktorym slayer czy anthrax nic nie mowi, powinni im chociaz umozliwic godnie zabrzmiec. niestety nie zawsze mozna bylo to powiedziec.

Domyślnie

Ja natomiast mam nieco inne zdanie niż badi, bo on błądzi i nie wie co gada.

Jak grał behemocz, to piłem browary za bramą, żeby jak najwięcej % wnieść w organiźmie (dzięki dla Xan'a z Veodnist za dostarczenie siaty browarów - które przypłacił mandatem w wysokości 100zł), w związku z czym nie mam zdania. Anthrax całkiem fajnie, badi marudzi, bo jest uprzedzony do Belladonny (nie chodzi o tą z pr0n), dla mnie całkiem fajnie

Slayer był najlepszy tego wieczoru, zagrali kawał dobrego gigu a Araya był w rewelacyjnej formie wokalnej (po jego ostatnich przejściach o to się obawiałem najbardziej). Megadeth - słucham ich ponad 20 lat, więc i wymagania miałem duże - no i nie zawiedli. REWELKA

Natomiast do Mety mam ********* sentyment, podobało mi się nawet bardziej niż ostatnio w Chorzowie, sam nie wiem dlaczego

GENERALNIE - wsjo super.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klausik Zobacz posta
    No a Metallica. Jak tam było piszcie coś Miałem jechać no ale niestety w ostatniej chwili musiałem zrezygnować
    Cause you're a looooooooooser

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Jak grał behemocz, to piłem browary za bramą, żeby jak najwięcej % wnieść w organiźmie
    w sumie 5 piw przed wejsciem bardziej mnie kopnelo niz 3 metry browara wewnatrz.

bo jest uprzedzony do Belladonny (nie chodzi o tą z pr0n)
    a powiedz mi niunius, ze zamiast niego:

nie wolalbys:

oboje stekaja identycznie, bo to co robi joey to nie spiew. w "only" pokazal roznice 3 klas, ktora dzieli go i bush'a.

w ogole milo bylo sie zobaczyc maly, jak masz czas w sobote sie odezwij na koma
    Ostatnio edytowane przez badi ; 18-06-2010 o 20:27

Domyślnie

Cause you're a looooooooooser
    Może i jestem No ale niestety siła wyższa nie mogłem jechać
    Zostaje mi tylko czekać na następny koncert (pewnie ze kilkanaście lat jak już nie będę ich słuchać)
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    w ogole milo bylo sie zobaczyc maly, jak masz czas w sobote sie odezwij na koma
    W sobotę urodzinuję się u Taty, a co do Belladonny, to wolę tą z cyckami ;]

Domyślnie

Slayer , EXODUS , Testament , Death Angel , Megadeath ...
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sinner Zobacz posta
    Slayer , EXODUS , Testament , Death Angel , Megadeath ...
    wszytsko widziane pare razy. najblizsze zderzenie z exodus pierwszego, a drugiego znow megadeth 4tego czy 5tego SUICIDAL znow heheh. swoja droga mamy 1, a moze i 2 miejsca w aucie ;]

btw: exodus, kreator, death angel w grudniu jada razem na objazdowke po europie. de facto 2/3 reich, ale trza byc.
    Ostatnio edytowane przez badi ; 19-06-2010 o 06:50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    w sumie 5 piw przed wejsciem bardziej mnie kopnelo niz 3 metry browara wewnatrz.
    Szczerze, to po 8 browarach moja percepcja rzeczywistości jest nieco zaburzona. Podziwiam Cię, że pamiętasz tyle szczegółów.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów