Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: Latarnia......

Domyślnie

Bajera, Janku. Dla mnie swietna praca... tyle...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ładnie zrobione,ptaki dodają smaczku

Domyślnie

Tak, ptaki to jest klu tej foty,jednak ja zauważam notoryczny brak ostrości na zdjęciach kolegi.Może zakup statywu?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

pszetak, co ty jeszcze wymyślisz?...

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Martix - ostrzenie standardowe, to gładkość i struktura samej latarni może powodować taki odbiór ale u mnie nic takiego nie zauważyłem, fota robiona z tele a on jest miękki więc ja raczej nic nie bede robił w tym temacie
    Martix ma rację, mam ten sam efekt. W pierwszej chwili myślałem że przekleiłeś ją. Coś kombinujesz. Ja na eizo wyraźnie widzę specyfikę różnic krawędzi, nie tylko powierzchni. Poza tym, ona mi "siedzi" zauważalnie na falochronie. Coś kombinujesz

napisz lepiej jak to zrobiłeś...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mark3 Zobacz posta
    pszetak, co ty jeszcze wymyślisz?...
    Martix ma rację, mam ten sam efekt. W pierwszej chwili myślałem że przekleiłeś ją. Coś kombinujesz. Ja na eizo wyraźnie widzę specyfikę różnic krawędzi, nie tylko powierzchni. Poza tym, ona mi "siedzi" zauważalnie na falochronie. Coś kombinujesz

napisz lepiej jak to zrobiłeś...
    Mark3 - Siedzi koło mnie Nikonozaur i ogląda nefa tego zdjęcia, ostrzenie 25% całości zdjecia, kilka postawionych control pointów ale na niebie ( pięć ) i (trzy ) na wodzie na samej latarni nie ma nic ani pointów ani masek
    parametry ogniskowa 200mm, f 16, 1/60 sek, ISO 200 tele troche spłaszczyło perspektywę być moze to jest ten efekt, w kazdym badż razie obróbka normalna (ta linia po prawej to rynna )

kolego Pszetak pora na zmianę monitora, gdybym ostrzył zdjecia w/g Twego przepisu prawdopodobnie nie chciano by ich na forum ogladąć, u mnie na biżąco ogladają zdjęcia rózni użytkownicy forum,Ty jestes pierwszym który pisze kolejny zresztą raz o nieostrości, fotografię sa miękkie i takie mają być

Kasiu M. - to jest Swinoujście

Domyślnie

bardzo ladne ,,,, gratki swietnie wyszło

Domyślnie

Pokazałeś Janku co potrafisz.

To jest zdjęcie wysokich lotów.

I choćby były piekne kolory to układ kadru, ułożenie elementów, treść - wszystko wskazuje na BW.

Świetna robota.

PS Dla mnie smaczkiem na tej fotografii jest minimalne poruszenie ptaków.

Domyślnie

Wracam do tego zdjecia i utwierdzam sie w przekonaniu, ze to jedno z najlepszych zdjec w tym dziale ostatnimi czasy.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów