Moc foteczka![]()
Szukaj
Moc foteczka![]()
Bajera, Janku. Dla mnie swietna praca... tyle...![]()
Piękna kompozycja...![]()
Tak, ptaki to jest klu tej foty,jednak ja zauważam notoryczny brak ostrości na zdjęciach kolegi.Może zakup statywu?
pszetak, co ty jeszcze wymyślisz?...
Martix ma rację, mam ten sam efekt. W pierwszej chwili myślałem że przekleiłeś ją. Coś kombinujesz. Ja na eizo wyraźnie widzę specyfikę różnic krawędzi, nie tylko powierzchni. Poza tym, ona mi "siedzi" zauważalnie na falochronie. Coś kombinujesz
napisz lepiej jak to zrobiłeś...
Mark3 - Siedzi koło mnie Nikonozaur i ogląda nefa tego zdjęcia, ostrzenie 25% całości zdjecia, kilka postawionych control pointów ale na niebie ( pięć ) i (trzy ) na wodzie na samej latarni nie ma nic ani pointów ani masek
parametry ogniskowa 200mm, f 16, 1/60 sek, ISO 200 tele troche spłaszczyło perspektywę być moze to jest ten efekt, w kazdym badż razie obróbka normalna (ta linia po prawej to rynna)
kolego Pszetak pora na zmianę monitora, gdybym ostrzył zdjecia w/g Twego przepisu prawdopodobnie nie chciano by ich na forum ogladąć, u mnie na biżąco ogladają zdjęcia rózni użytkownicy forum,Ty jestes pierwszym który pisze kolejny zresztą raz o nieostrości, fotografię sa miękkie i takie mają być
Kasiu M. - to jest Swinoujście
![]()
bardzo ladne ,,,, gratki swietnie wyszło
Pokazałeś Janku co potrafisz.
To jest zdjęcie wysokich lotów.
I choćby były piekne kolory to układ kadru, ułożenie elementów, treść - wszystko wskazuje na BW.
Świetna robota.
PS Dla mnie smaczkiem na tej fotografii jest minimalne poruszenie ptaków.
Wracam do tego zdjecia i utwierdzam sie w przekonaniu, ze to jedno z najlepszych zdjec w tym dziale ostatnimi czasy.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Skontaktuj się z nami