Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Latarnia......

Domyślnie

Takie czarno białości to ja mogę oglądać
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Znakomitosci!

Domyślnie

Bardzo ładna praca w ładnej stonowanej oprawie Janku

Domyślnie

wow bardzo ciekawa praca strasznie mi sie podoba !

Domyślnie

Mnie sie to zdjęcie bardzo podoba ma bardzo fajny klimat i faktycznie namacalne dzieki temu poruszeniu ptaków.Bez dwóch zdań fota elektryzująca,natomiast...

Cytat Zamieszczone przez mark3 Zobacz posta
    pszetak, co ty jeszcze wymyślisz?...
    ...ano wymyśle ,iz poruszenie to jest skutkiem stosunkowo długiego czasu naswietlania,może wystarczającego aby ostro dwzorować martwą naturę(latarnia) ale już nie koniecznie by zamrozić na ostro wodę.Dodatkowo myślę ze stosunkowo wysokie iso(zgaduję po szumie na niebie) nie pomaga w odwzorowaniu ostro wody przy dłuższych ogniskowych.
    Raz jeszcze gratuluję kadru.pzdr.
    ...Po krótszym namyślę rezygnuję z subiektywnego wrażenia nieostrości na rzecz "ptactwa w locie"
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 02-06-2010 o 01:49

Domyślnie

Pięknie.
    Tutaj gdyby NDx400 nakręcić to by się działo ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Mnie sie to zdjęcie bardzo podoba ma bardzo fajny klimat i faktycznie namacalne dzieki temu poruszeniu ptaków.Bez dwóch zdań fota elektryzująca,natomiast...

...ano wymyśle ,iz poruszenie to jest skutkiem stosunkowo długiego czasu naswietlania,może wystarczającego aby ostro dwzorować martwą naturę(latarnia) ale już nie koniecznie by zamrozić na ostro wodę.Dodatkowo myślę ze stosunkowo wysokie iso(zgaduję po szumie na niebie) nie pomaga w odwzorowaniu ostro wody przy dłuższych ogniskowych.
    Raz jeszcze gratuluję kadru.pzdr.
    ...Po krótszym namyślę rezygnuję z subiektywnego wrażenia nieostrości na rzecz "ptactwa w locie"
    Pszetaku - podałem parametry tej fotografii, dodam jeszcze taką informację - fotka zrobiona w listopadzie podczas zjazdu członków (wówczas jeszcze Nikon Klub Polska ) świadkiem powstania tej fotografii byli Marcin T, oraz Andzrzej Z i mogą zaświadczyć że tak jak rzadko fotografuję ze statywem tak tutaj z uwagi na "wredną" pogodę fota popełniona za pomocą statywu, szum czy też raczej ziarno nie jest skutkiem wysokiego ISO (ISO 200 ) tylko obróbki, o czym jest w opisie foty, podobnie jak w tym wątku z tego miejsca, aczkolwiek nie do tego stopnia
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=132177
    zgadzam się co do ptaków jak to zauważył już w swoim komentarzu Szuwar

pozdrawiam

Domyślnie

Świetna fotografia .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Pszetaku - podałem parametry tej fotografii, dodam jeszcze taką informację - fotka zrobiona w listopadzie podczas zjazdu członków (wówczas jeszcze Nikon Klub Polska ) świadkiem powstania tej fotografii byli Marcin T, oraz Andzrzej Z i mogą zaświadczyć że tak jak rzadko fotografuję ze statywem tak tutaj z uwagi na "wredną" pogodę fota popełniona za pomocą statywu, szum czy też raczej ziarno nie jest skutkiem wysokiego ISO (ISO 200 ) tylko obróbki, o czym jest w opisie foty, podobnie jak w tym wątku z tego miejsca, aczkolwiek nie do tego stopnia
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=132177
    zgadzam się co do ptaków jak to zauważył już w swoim komentarzu Szuwar

pozdrawiam
    Harbu-dzieki za wnikliwe wyjaśnienie co i jak.Parametrów nie sprawdzałem,poprostu wysnułem teorię która jak widać nie do końca sie sprawdziła(tworzenie"nieszkodliwych" teori to też jakiś sposób na podtrzymanie sprawności intelektualnej )pzdr.

Domyślnie

Bardzo dobrze ułożony kadr.Pozdrawiam

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów