Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Latarnia......

Domyślnie

Świetna kompozycja w kadrze . Ptaki zrobiły tu kawal porządnej roboty, nie zapominając oczywiście o autorze zdjęcia .
    Ten "powietrzny", wirtualny horyzont super się komponuje w kadrze. Ja osobiście wystemplował bym te dwie bojki, dla czystości w kadrze oczywiście. Ale to ja . Praca na duży plus .
    Gratki Janku !

Domyślnie

Fenomenalne zdjecie. I obrobka, i centralny kadr, i te ptaki - wszystko sie na to sklada.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Obróbka pasuje do kadru i odwrotnie, na ścianę z tą fotą.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Fajnie wydumales. Bedzie w kolorze?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Fota rewelacyjna, jedyne co mi nie do końca pasuje to zbyt ostra i klarowna latarnia w stosunku do reszty. Ująłbym trochę ostrości bo wygląda jakby była wklejona i będzie GIT!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    Fota rewelacyjna, jedyne co mi nie do końca pasuje to zbyt ostra i klarowna latarnia w stosunku do reszty. Ująłbym trochę ostrości bo wygląda jakby była wklejona i będzie GIT!
    Martix - ostrzenie standardowe, to gładkość i struktura samej latarni może powodować taki odbiór ale u mnie nic takiego nie zauważyłem, fota robiona z tele a on jest miękki więc ja raczej nic nie bede robił w tym temacie

Seeker - to był wyjątkowo pochmurny dzień i o kolorze zapomnij , ta fotka nadawała sie tylko do b/w

Ostatnio edytowane przez harb ; 01-06-2010 o 11:47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ............................. to był wyjątkowo pochmurny dzień i o kolorze zapomnij ................
    ... nawet nie pomyślałem , jest dobrze

Domyślnie

Zostawic jak jest - bo jest super! Lubie taki klimacik Gratuluje swietnej foty!

A mozna wiedziec gdzie taka fajna latarenke mozna znalezc?
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

b. fajne
    ニコンのカメラ

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów