Wczoraj wróciłem z reportażu nt. powodzi. Pokaże Wam coś czego zupełnie się nie spodziewałem
Uploaded with ImageShack.us
Apel do wszystkich mieszkających nie daleko, i tych wszystkich którzy chcą pomóc. Jak widzicie PZU, by wypłacić za szkodę wymaga zdjęć, cyfrowych!!! Jest taka wieś niejako ominięta przez media. Nazwa wsi ZAGŁOBA gmina Wilków (51.225117,21.869266). Co jest ciekawe media skupiły się na Sandomierzu i na Wilkowie, w Zagłobie woda już opadła, a mieszkańcy nie dostali nic do dezynfekcji domów, w ogóle jak by tej wsi nie było, mieszkańcy mówią ze na początku przejechały tylko amfibie (narobiły poważnych strat).
Apeluję do chętnych, by w miarę możliwości, udali się w te miejsca z pomocą stricte fotograficzną, ludzie tam potracili w zasadzie wszystko.
Ja osobiście chcę jechać w poniedziałek (choć dopiero co wróciłem), ale szukam sponsora na paliwo, niestety moja wypłata już mi na to nie pozwala. 200 zł by mnie usatysfakcjonowało, kupiłbym czyste płyty CD/DVD, zabrałbym lapka.
Ostrzegam, na miejscu nie jest zbyt wesoło. Kontakt ze mną na PW, bądź pod telefonem 607377143.
Pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami