Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 98

Wątek: A za oknem...

Domyślnie

Ja dziś o 4 rano miałem pobudkę zorganizowana przez policję i musiałem wycofać się na z góry upatrzone pozycje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ja dziś o 4 rano miałem pobudkę zorganizowana przez policję i musiałem wycofać się na z góry upatrzone pozycje.
    jak to tam wygląda u Ciebie ? między blokami jest już woda ? i jak z ewakuacją - dałeś się wywieźć do jakiegoś internatu ? chociaż jeśli miałeś 'z góry upatrzone pozycje' to pewnie miałes już wcześniej przygotowaną jakąś kryjówkę
    D750 - D7100 - F3 - FE - D40x - nikkor 35/1.8 DX - tokina atx 11-16/2.8 DX - Nikkor 18-105 DX - Nikkor 50 1.8G - Tamron 70-200 2.8 G2 - Zeiss Planar 50 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amator_r Zobacz posta
    jak to tam wygląda u Ciebie ? między blokami jest już woda ? i jak z ewakuacją - dałeś się wywieźć do jakiegoś internatu ? chociaż jeśli miałeś 'z góry upatrzone pozycje' to pewnie miałes już wcześniej przygotowaną jakąś kryjówkę
    Nie mam pojęcia co się tam teraz qrv dzieje - wyłączyli prąd i trzeba było ratować samochód, więc zaraz po ostrzeżeniach policji wziąłem d... w troki i ewakuowałem się do starych, którzy mieszkają w innej części miasta.

Domyślnie

No Wy tam macie lekką lipe bo w sumie Wisła blisko... Czy to co innego Was podlało?

PS.
    U nas na wiosce póki co nic nie jest zalane... całe szczęście.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Wisła rozj... wał przeciwpowodziowy niedaleko mojego osiedla i chyba własnie zalewa je w ch...

Domyślnie

Tam się wody nie spodziewałem. Właśnie czytam, że wał poszedł. Nowohucką zalało.
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donkiszot Zobacz posta
    Tam się wody nie spodziewałem.
    Hmmm... Ja tam hydrologiem nie jestem, ale właśnie tam bym się spodziewał zalania.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Nikt się nie spodziewał - po prostu wały poszły się j... Podobnej sytuacji można się w tej chwili praktycznie spodziewać wszędzie w bezpośredniej okolicy Wisły.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    [...]właśnie tam bym się spodziewał zalania
    Zerknąłem na mapę, już się nie dziwię. Poprawka na zakole Wisły. Tak to jest jak się głównymi ulicami człowiek przemieszcza.

Nikt się nie spodziewał - po prostu wały poszły się j... Podobnej sytuacji można się w tej chwili praktycznie spodziewać wszędzie w bezpośredniej okolicy Wisły.
    300 metrów to okolice? E tam, nie boję się Ale dach mi przecieka
    Ostatnio edytowane przez donkiszot ; 19-05-2010 o 12:36
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

D750 - D7100 - F3 - FE - D40x - nikkor 35/1.8 DX - tokina atx 11-16/2.8 DX - Nikkor 18-105 DX - Nikkor 50 1.8G - Tamron 70-200 2.8 G2 - Zeiss Planar 50 1.4

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów