Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: A za oknem...

Domyślnie A za oknem...

Wodny świat. Mało tego że leje, to jeszcze zimno i wieje jak w listopadzie. Jakoś nie pamiętam, bym w połowie maja musiał ogrzewać cztery ściany. Nawet ryżu nie da się uprawiać, bo co z tego że mokro, jak temperatura sprzyja tylko pingwinom. Całe szczęście że mieszkam w rejonie gdzie powódź wystąpić może jak stan mórz się znacznie podniesie. Współczuję jednak tym, którzy takiego komfortu nie mają.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

eee tam u mnie sloneczko i cieplo az na spacer chce sie isc

Domyślnie

No pogoda fatalna,ja juz mam jej dosyc...aż coś mi sie robi jak wstaje rano a za oknem taka pogoda a tu dodatkowo trzeba isc do pracy
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

grudzinsky !!! wy tam lepiej się nie cieszcie, bo w waszym klimacie to codziennie są cztery pory roku ...

Domyślnie

U mnie jedna dzielnica się zaczęła wprowadzac do Centrum ( a w zasadzie spływać z górki)

A serio, no generalnie nie przeszkadza mi deszcz - ale nei w takich ilosciach :/

Domyślnie

Facet ma mi przywieźć 4 tony węglą... Mam nadzieję, że nie zrobi tego w tym tygodniu, bo dosyć, że przy tak namokniętym podłożu zryje mi całe podwórko jak się wpierdzieli dużym autem, to jeszcze jak ja to wniosę jak przez plac rzeka prawie płynie... Nie mówiąc o tym, że dwa plenery czekają i czekają, a cały czas pada...
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Gdzieś czytałem, ze przez islandzki wulkan może w ogóle nie być lata ale ile w tym prawdy nie wiem.

Domyślnie

U mnie pół miasta zalane... Drogi nieprzejezdne, szkoły pozalewane, paraliż. W Czechowicach koło Bielska droga krajowa zalana, w Zywcu jakiś człowiek wpadł do rzeki i go nie mogą znaleźć.

Jak kogoś interesuje to tu są w miare aktualne informacje. http://super-nowa.pl/

Domyślnie

Komuś trochę wody może ? Bo ja mam aż za dużo, sąsiad też...

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów