Close

Strona 20 z 25 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 244

Wątek: D3s-D700

Domyślnie

Ja cały czas życzyłbym sobie matrycę kwadratową z programowym (pod przyciskiem lub wajchą na korpusie) wyborem kadru: pionowego, poziomego, kwadratu oraz różnych wariacji typu 5x6 itp.
    (Oprócz tego co Skibek oczywiście!) Aha, no i podoba mi się idea cichego kłapania lustrem na życzenie.
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 04-05-2010 o 19:05

Domyślnie

moze komendy glosowe?
    np. szybka seria, kwadrat, 6x7
    i bylo by:
    -tryb manualny
    -yes sir

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson_87 Zobacz posta
    moze komendy glosowe?
    np. szybka seria, kwadrat, 6x7
    i bylo by:
    -tryb manualny
    -yes sir
    A co będzie jak obok siebie stanie kilku takich "głosowych" fotopstryków? Wszystkie puszki zwariują?
    Jacek

Domyślnie

to wyzsza technika bedzie
    wykrywanie glosu i te sprawy

Domyślnie

A jak ktoś ma chrypkę, to dostanie od puszki automatyczne L4.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    A jak ktoś ma chrypkę, to dostanie od puszki automatyczne L4.
    a jak ktos bedzie udawal ze ma chrypke to dostanie sfalszowane L4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez High_Noise Zobacz posta
    a jak ktos bedzie udawal ze ma chrypke to dostanie sfalszowane L4
    A przez wbudowany WiFi ZUS sie z korpusem połączy i jak masz L4 i wykonasz zdjęcie w NEFie to kontrola do Ciebie przyjdzie (że niby na zwolnieniu, a pracujesz).
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

heh... właśnie dziś dostałem do testów D3s, pobawię się troszkę, może zrobię jakiś chałupniczy test między D700 i D3s. Najbardziej będę w teście naciskał na ISO oby aparatów, bo na temat budowy i ergonomii nie ma co pisać, po prostu jak się ma w ręce D3/s to się go oddać nie chce. Jedna, jedyna rzecz która mi bardzo nie pasuje. Powiększenie zdjęcia na wizjerze. W D700 jest to super rowiązane jednym przyciskiem powiększamy, w D3/300/200 trzeba wcisnąć przycisk i kręcić pokrętłem. Uważam, że rozwiązanie z D700 jest o wiele lepsze, szkoda że w D3s tego nie ma. Niemniej body jest fenomenalne i od jutra zaczynam go testować
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thor88 Zobacz posta
    heh... właśnie dziś dostałem do testów D3s, pobawię się troszkę, może zrobię jakiś chałupniczy test między D700 i D3s. Najbardziej będę w teście naciskał na ISO oby aparatów, bo na temat budowy i ergonomii nie ma co pisać, po prostu jak się ma w ręce D3/s to się go oddać nie chce. Jedna, jedyna rzecz która mi bardzo nie pasuje. Powiększenie zdjęcia na wizjerze. W D700 jest to super rowiązane jednym przyciskiem powiększamy, w D3/300/200 trzeba wcisnąć przycisk i kręcić pokrętłem. Uważam, że rozwiązanie z D700 jest o wiele lepsze, szkoda że w D3s tego nie ma. Niemniej body jest fenomenalne i od jutra zaczynam go testować
    jest, bo sam uzywalem
    ale nie pamietam gdzie to jest w menu, trzeba pogrzebac

ps. i nie na wizjerze, tylko na lcd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    jest, bo sam uzywalem
    ale nie pamietam gdzie to jest w menu, trzeba pogrzebac

ps. i nie na wizjerze, tylko na lcd
    Jeżeli dobrze pamiętam jest tylko możliwość przypisania np. środka wybieraka do zadanego powiększenia, tak jak to ma miejsce w puszkach od d2 (w tzn. semi pro chyba od d200).
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Strona 20 z 25 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów