Szukaj
A... miałem kilkanaście minut wolnego czasu (jak kobita przymierzała klapki w Rosmanie)i wpadłem do ErłoAgedeRtv. Patrzę, D3s się na mnie gapi. Podszedłem do pani, poprosiłem o 1szt. i nawet reklamówkę gratis dostałem
Miechu, jak chcesz potestować w boju, to w środę na play-off ręcznej będę
Weź od Cezaregocezarego D700 to zrobimy kilka testów i opublikujemy w tym wątkuWtedy słowa będą niepotrzebne ;P
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Na ostatniej robocie używałem na przemian z różnymi szkłami D3s i D700 w stosunku 70 do 30%. Przy przeglądaniu materiału usunąłem nie trafionych dwa razy więcej fotek z D700 niż z D3s.
N itepe.
Ja już w D700 wiem, że mnie korpus nie ogranicza i jest to przerażająca świadomość. D3s... taaaak, tu jest jeszcze gorzej, kompletny brak wymówek.Jeszcze sobie z nudów zobacz, ile świateł i cieni wyciągniesz z NEFa. Gratuluję zakupu.
Grip ok, tylko af-on do pionowych troche przeszkadza przy normalnym fotografowaniu, trzymajac aparat w poziomie - co jakis czas naciska sie na niego dłonią, ale to narazie jedyny minusik,
Credo in unum Deum
Podobnie jest w D700 - czasem się zrobi jakieś zdjęcie przypadkowo też (ale AF-ON z kolei chyba nie wciskam przypadkiem). Ale karta nie klisza, nie ma tragedii.![]()
jak wzialem pierszwy raz wzialem do reki d3s (d3 jakos nigdy dluzej nie uzywalem), pierwsze co mnie wkurzylo, to przycisk AF-ON przy pionowym gripie. Bylo bardzo dziwnie i bardzo ciezko sie przyzwyczaic, zwlaszcza ze d700 jest w calkiem innym miejscu. Ale po 2 dniach juz bylo ok
wszystko to kwestia czasu, po kilku dniach kazdy sie przyzwyczai
Ale ISO z 3s'a powalaNie żałuję ani jednej złotówki wytrząchniętej na ten korpus.
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Skontaktuj się z nami