Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Sony Ericsson X10

Co sądzicie o nowej Xperii X10? Chcę kupić jakiś telefon i ten wpadł mi w oko. Ktoś ma? Widział? Uzywał?
    Ewentualnie myślę jeszcze o HTC HD2. Ktoś doradzi?
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Podstawowe pytanie co wymagasz od telefonu i za jaką kasę ,
    ja od siebie polecę Nokię N97 mini lub nadchodzącą Nokię C6 ,
    typowo dotykowe to HTC a inne marki bym sobie podarował bo pisze się ciężko .

Domyślnie

Ja miałem kupić HTC HD2, ale jak zobaczyłem co się stało Adminowi to podziękuję, moja e51 często lata i nie chcę co chwile wymianiać ekranu za 500zł

Domyślnie

Tak ale poza tym jest to bardzo dobry kombajn telefoniczno - komputerowy. Ostatnio nawet obslugiwalem nim zdalnie portral nikoniarzy z odleglego Zakopanego Kawal komputrera, ze slaba niestety bateria.

Domyślnie

Baterię można już kupić w HTC wzmocnioną bodajże 2300 i dodają nową przerobioną tylną klapkę by pasowało
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Tak ale poza tym jest to bardzo dobry kombajn telefoniczno - komputerowy. Ostatnio nawet obslugiwalem nim zdalnie portral nikoniarzy z odleglego Zakopanego Kawal komputrera, ze slaba niestety bateria.
    Fajny telefon dla ludzi posiadających niewielkich gabarytów małżowiny uszne!
    Ucho kumpla, praktycznie podczas każdej rozmowy coś mu dodatkowo aktywuje, naciskając bezwiednie "klawisze".
    A do Urbana mu daleko
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Jeśli zastanawiasz się nad Androidem, to ze swojej strony polecić mogę Motorole Milestone, generalnie telefon jest bardzo dobrze wykonany, dotyka działa bardzo dobrze, a do pisania jest fizyczne qwerty (jak dla mnie wygodna, ale są różne opinie na ten temat) Telefon działa szybko, a jakość rozmów jest na bardzo wysokim poziomie. Największą wadą jest bateria, która przy intensywnym użytkowaniu starcza od rana do wieczora (przy funkcjach tylko i wyłącznie telefonicznych telefon wytrzymuje 3 doby). wyświetlacz 3,7 cala (trochę mniejszy od HD2, ale wg mnie wystarczający). Telefon jest mniejszy od HD2 czy xperii.
    D80 + MB-D80 + T17-50 + T70-210 + SB-800 + GoldPhoto
    www.forumrowerowe.org

Domyślnie

Również polecam Motorole Milestone Sam używam i jestem bardzo z niej zadowolony, na pewno juz do e51 nie wróce ! :P
    D7000 35 f1.8, 50 f1.4, 55-200, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez frostic Zobacz posta
    Fajny telefon dla ludzi posiadających niewielkich gabarytów małżowiny uszne!
    Ucho kumpla, praktycznie podczas każdej rozmowy coś mu dodatkowo aktywuje, naciskając bezwiednie "klawisze".
    A do Urbana mu daleko
    wystarczy włączyć w menu opcję by podczas rozmowy blokował się ekran dotykowy i aby odblokować go trzeba nacisnąć wybrany klawisz instrukcję się powinno czasami przeczytać
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Motorola jest fajna. Natomiast nie leży mi klawiatura qwerty wysuwana. Przy pojemnościowym panelu wirtualna klawiatura jest jak najbardziej OK. Dlatego patrzę na telefony z ekranem pojemnościowym.
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów