Co sądzicie o nowej Xperii X10? Chcę kupić jakiś telefon i ten wpadł mi w oko. Ktoś ma? Widział? Uzywał?
Ewentualnie myślę jeszcze o HTC HD2. Ktoś doradzi?
Szukaj
Co sądzicie o nowej Xperii X10? Chcę kupić jakiś telefon i ten wpadł mi w oko. Ktoś ma? Widział? Uzywał?
Ewentualnie myślę jeszcze o HTC HD2. Ktoś doradzi?
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
Podstawowe pytanie co wymagasz od telefonu i za jaką kasę ,
ja od siebie polecę Nokię N97 mini lub nadchodzącą Nokię C6 ,
typowo dotykowe to HTC a inne marki bym sobie podarował bo pisze się ciężko .
Ja miałem kupić HTC HD2, ale jak zobaczyłem co się stało Adminowi to podziękuję, moja e51 często lata i nie chcę co chwile wymianiać ekranu za 500zł
Tak ale poza tym jest to bardzo dobry kombajn telefoniczno - komputerowy. Ostatnio nawet obslugiwalem nim zdalnie portral nikoniarzy z odleglego ZakopanegoKawal komputrera, ze slaba niestety bateria.
Jeśli zastanawiasz się nad Androidem, to ze swojej strony polecić mogę Motorole Milestone, generalnie telefon jest bardzo dobrze wykonany, dotyka działa bardzo dobrze, a do pisania jest fizyczne qwerty (jak dla mnie wygodna, ale są różne opinie na ten temat) Telefon działa szybko, a jakość rozmów jest na bardzo wysokim poziomie. Największą wadą jest bateria, która przy intensywnym użytkowaniu starcza od rana do wieczora (przy funkcjach tylko i wyłącznie telefonicznych telefon wytrzymuje 3 doby). wyświetlacz 3,7 cala (trochę mniejszy od HD2, ale wg mnie wystarczający). Telefon jest mniejszy od HD2 czy xperii.
D80 + MB-D80 + T17-50 + T70-210 + SB-800 + GoldPhoto
www.forumrowerowe.org
Również polecam Motorole MilestoneSam używam i jestem bardzo z niej zadowolony, na pewno juz do e51 nie wróce ! :P
D7000 35 f1.8, 50 f1.4, 55-200, SB-900
Motorola jest fajna. Natomiast nie leży mi klawiatura qwerty wysuwana. Przy pojemnościowym panelu wirtualna klawiatura jest jak najbardziej OK. Dlatego patrzę na telefony z ekranem pojemnościowym.
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
Skontaktuj się z nami