Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sony Ericsson X10

Co sądzicie o nowej Xperii X10? Chcę kupić jakiś telefon i ten wpadł mi w oko. Ktoś ma? Widział? Uzywał?
    Ewentualnie myślę jeszcze o HTC HD2. Ktoś doradzi?
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Podstawowe pytanie co wymagasz od telefonu i za jaką kasę ,
    ja od siebie polecę Nokię N97 mini lub nadchodzącą Nokię C6 ,
    typowo dotykowe to HTC a inne marki bym sobie podarował bo pisze się ciężko .

Domyślnie

Ja miałem kupić HTC HD2, ale jak zobaczyłem co się stało Adminowi to podziękuję, moja e51 często lata i nie chcę co chwile wymianiać ekranu za 500zł

Domyślnie

Tak ale poza tym jest to bardzo dobry kombajn telefoniczno - komputerowy. Ostatnio nawet obslugiwalem nim zdalnie portral nikoniarzy z odleglego Zakopanego Kawal komputrera, ze slaba niestety bateria.

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Tak ale poza tym jest to bardzo dobry kombajn telefoniczno - komputerowy. Ostatnio nawet obslugiwalem nim zdalnie portral nikoniarzy z odleglego Zakopanego Kawal komputrera, ze slaba niestety bateria.
    Fajny telefon dla ludzi posiadających niewielkich gabarytów małżowiny uszne!
    Ucho kumpla, praktycznie podczas każdej rozmowy coś mu dodatkowo aktywuje, naciskając bezwiednie "klawisze".
    A do Urbana mu daleko
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Jeśli zastanawiasz się nad Androidem, to ze swojej strony polecić mogę Motorole Milestone, generalnie telefon jest bardzo dobrze wykonany, dotyka działa bardzo dobrze, a do pisania jest fizyczne qwerty (jak dla mnie wygodna, ale są różne opinie na ten temat) Telefon działa szybko, a jakość rozmów jest na bardzo wysokim poziomie. Największą wadą jest bateria, która przy intensywnym użytkowaniu starcza od rana do wieczora (przy funkcjach tylko i wyłącznie telefonicznych telefon wytrzymuje 3 doby). wyświetlacz 3,7 cala (trochę mniejszy od HD2, ale wg mnie wystarczający). Telefon jest mniejszy od HD2 czy xperii.
    D80 + MB-D80 + T17-50 + T70-210 + SB-800 + GoldPhoto
    www.forumrowerowe.org

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez frostic Zobacz posta
    Fajny telefon dla ludzi posiadających niewielkich gabarytów małżowiny uszne!
    Ucho kumpla, praktycznie podczas każdej rozmowy coś mu dodatkowo aktywuje, naciskając bezwiednie "klawisze".
    A do Urbana mu daleko
    wystarczy włączyć w menu opcję by podczas rozmowy blokował się ekran dotykowy i aby odblokować go trzeba nacisnąć wybrany klawisz instrukcję się powinno czasami przeczytać
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Motorola jest fajna. Natomiast nie leży mi klawiatura qwerty wysuwana. Przy pojemnościowym panelu wirtualna klawiatura jest jak najbardziej OK. Dlatego patrzę na telefony z ekranem pojemnościowym.
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thor88 Zobacz posta
    wystarczy włączyć w menu opcję by podczas rozmowy blokował się ekran dotykowy i aby odblokować go trzeba nacisnąć wybrany klawisz instrukcję się powinno czasami przeczytać
    No nie wiem, albo zabiegany jest za bardzo żeby poczytać albo to go kręci
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Baterię można już kupić w HTC wzmocnioną bodajże 2300 i dodają nową przerobioną tylną klapkę by pasowało
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów