Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Jak nie piszesz dużo sms max 20 dziennie to HTC Legend albo Hero. Bardzo fajne telefoniki i wygodne. O zaletach HTC Sense (chyba tak sie to pisze) nie muszę wspominać. Wszystko pod ręką, wszystko można ustawić jak się zamarzy.

Domyślnie

HTC Hero mam. Faktycznie super. Android mi pasuje. Dlatego patrze tak na tę Xperię
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thor88 Zobacz posta
    wystarczy włączyć w menu opcję by podczas rozmowy blokował się ekran dotykowy i aby odblokować go trzeba nacisnąć wybrany klawisz instrukcję się powinno czasami przeczytać
    No nie wiem, albo zabiegany jest za bardzo żeby poczytać albo to go kręci
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

To nie lepiej HTC desire? Też Android i w przeciwieństwie do Xperii ma Androida 2.1 i multitouch.
    duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1

Domyślnie

zalezy do czego tego tel potrzebujesz,
    jezeli chodzi o mnie to telefony dziela sie na 2 grupy: iphone i reszta
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Ja ze swojej strony polecam HTC (któregokolwiek) z Androidem. Aktualnie najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o telefonie komórkową.

Domyślnie

Ja osobiście mam HTC HD od 1,5 roku i muszę powiedzieć ,że są to świetne telefony
    Windows na pokładzie idealnie się sprawdza i działa z kompem.
    Pisze się b.dobrze na fingerkayboard2 samemu można wszystko ustawić, smsy w poziomie w sieci również,
    nie raz odpisywałem na forum z HD. Dla mnie klawiatura sprzętowa jest zbędna.
    Ostatnio miałem poważny problem z internetem w firmowym kompie (autoryzacja do przelewów) a musiałem przeprowadzić transakcje - kabel USB, HTC jako modem i bez stresu 1 mega na swoim kompie
    W HD2 jest jeszcze lepszy ekran a mój jest (po dodatkowych ustawieniach) odpowiednio czuły.
    Spadł mi już chyba kilkanaście razy i nic się nie stało, poza małymi ryskami, ale działa
    Ostatni zawias nie pamiętam, będzie chyba z pól roku.
    Polecam HTC z czystym sumieniem.
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Właśnie tak się zastanawiam nad tymi HTC: HTC HERO VS. HTC HD MINI Może ktoś mi doradzić jak się sprawuje Windows Mobile 6.5 ? w Mini, bateria.
    O Hero słyszałem dużo dobrego no i Android.
    A Mini to coś jeszcze świeżego nikogo nawet nie widziałem kto by miał taki telefonik.

Domyślnie

Odświeżam.
    Xperia X10 okazała sie porażką. Patrzę teraz łakomym okiem na Motorole Milestone XT720. Miał ktoś to cudo w ręku??
    Ktos coś może powiedzieć???
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów