Close

Strona 11 z 25 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 244

Wątek: D3s-D700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miechu1975 Zobacz posta
    Ja to mam małą łapkę, to grip może być płytki - to kiedy Skibek idziemy na zakupy?
    A... miałem kilkanaście minut wolnego czasu (jak kobita przymierzała klapki w Rosmanie)i wpadłem do ErłoAgedeRtv. Patrzę, D3s się na mnie gapi. Podszedłem do pani, poprosiłem o 1szt. i nawet reklamówkę gratis dostałem
    Miechu, jak chcesz potestować w boju, to w środę na play-off ręcznej będę
    Weź od Cezaregocezarego D700 to zrobimy kilka testów i opublikujemy w tym wątku Wtedy słowa będą niepotrzebne ;P
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    A... miałem kilkanaście minut wolnego czasu (jak kobita przymierzała klapki w Rosmanie)i wpadłem do ErłoAgedeRtv. Patrzę, D3s się na mnie gapi. Podszedłem do pani, poprosiłem o 1szt. i nawet reklamówkę gratis dostałem
    Miechu, jak chcesz potestować w boju, to w środę na play-off ręcznej będę
    Weź od Cezaregocezarego D700 to zrobimy kilka testów i opublikujemy w tym wątku Wtedy słowa będą niepotrzebne ;P
    Kiedys pojechalem po wode gazowana, a kupilem .... samochod. Gratulacje. D3s to super pucha.
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Na ostatniej robocie używałem na przemian z różnymi szkłami D3s i D700 w stosunku 70 do 30%. Przy przeglądaniu materiału usunąłem nie trafionych dwa razy więcej fotek z D700 niż z D3s.
    N itepe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PeeZeet Zobacz posta
    Na ostatniej robocie używałem na przemian z różnymi szkłami D3s i D700 w stosunku 70 do 30%. Przy przeglądaniu materiału usunąłem nie trafionych dwa razy więcej fotek z D700 niż z D3s.
    Co za robotka, jesli moge zapytac ? Moje drugie planowane body to tez D700.
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PeeZeet Zobacz posta
    ślub
    Wrzuciles juz jakies fotki na www z d3s ?
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Ale ISO z 3s'a powala Nie żałuję ani jednej złotówki wytrząchniętej na ten korpus.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Zobacz posta
    Wrzuciles juz jakies fotki na www z d3s ?
    He jeszcze nie, nawet ich nie zrzuciłem na kompa był tylko przegląd nocny po powrocie i mam w zwyczaju od razu wszystkie nie trafione usuwać jeszcze na kartach. Jak przysiądę do obróbki to coś zapodam.
    N itepe.

Domyślnie

... no to sobie popstrykamy na ręcznej - choć nie wiem czy się wyrobię - ale będę próbował
    Nikon - trochę sprzętu, brak talentu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Ale ISO z 3s'a powala Nie żałuję ani jednej złotówki wytrząchniętej na ten korpus.
    No jak ktoś kupuje korpus D3s w przerwie między klapkami, a spodniami to się jakoś nie dziwię.

Strona 11 z 25 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów