Close

Strona 9 z 25 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 244

Wątek: D3s-D700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Zobacz posta
    No dobrze, widze ze kilka osob z forum ma juz D3s. Czy uzywaliscie juz tego body do zdjec slubnych ? Chetnie objrzalbym kilka zdjec z D3s w Waszym wykonaniu.
    A to dopiero jak będzie wersja D3ś
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    A to dopiero jak będzie wersja D3ś
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

A kiedy wyjdzie wersja 3Dś, slyszeliście coś, bo nie wiem czy kupować D3s czy lepiej poczekać na D3ś ? Czy moze teraz kupić Sony Alfa , i poczekać na 3Dś ?
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Sony Alfa to już przeżytek, teraz wszyscy szaleją za Sony Beta!
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Bierz Sony Beta, najlepsze aktualnie do ślubów.
    D3s świetnie radzi sobie w kościułkach na ślubikach ale D3ś pozamiata a ma wyjść w czerwcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deputamadre Zobacz posta
    Bierz Sony Beta, najlepsze aktualnie do ślubów.
    D3s świetnie radzi sobie w kościułkach na ślubikach ale D3ś pozamiata a ma wyjść w czerwcu
    Musze zapytac mojego doradce fotograficznego w mediamerkcie o tego sony beta, nic mi nie mowil skubany, pewnie trzyma pod ladą. Łe tam, zawracacie głowe tylko tym d3ś, a ja w piatek mam do odbioru D3s, nie wiem czy brac czy nie, w canonie mowią ze nie ma magii ten Nikon, nie wiem czy bedą sie moje fotki podobac, ale trudno, juz zamowilem, z geby dup.. nie bede robic przeta, raczej odbiore. Mialem wziąć jeszcze 18-500/4,3-7.3 ale za duzo cyferek do spamietania i biore 85/1.4
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-04-2010 o 00:07 Powód: orto. ("wziasc")
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Musze zapytac mojego doradce fotograficznego w mediamerkcie o tego sony beta, nic mi nie mowil skubany, pewnie trzyma pod ladą. Łe tam, zawracacie głowe tylko tym d3ś, a ja w piatek mam do odbioru D3s, nie wiem czy brac czy nie, w canonie mowią ze nie ma magii ten Nikon, nie wiem czy bedą sie moje fotki podobac, ale trudno, juz zamowilem, z geby dup.. nie bede robic przeta, raczej odbiore. Mialem wziąć jeszcze 18-500/4,3-7.3 ale za duzo cyferek do spamietania i biore 85/1.4
    Pewnie nawet nie wie, że jest sony beta.
    Będą Ci sie podobać zdjecia z D3s, a jesli nie to bedziesz wiedział że Ty skopałeś a nie D3s hehe
    Ja bym wziął 18-500 ale ze światłem 2.8 i AF z 70-200 VR II

Miłego robienia zdjęć tą puszką bo przyjemność jest ogromna.

Domyślnie

Tak serio, wiem ze D3s jest swietna puszka, Ryan Brenizer potrafi wykorzystac ja na maksa, ale Ryan to Ryan, chcialem obejrzec cos z naszego podworka. 1 maja bede mial pierwszy slub, juz nie moge sie doczekac jak D3s sprawdzi sie w moich rekach. Co do skopania zdjec, to zazwyczaj zawsze wina lezy po stronie fotografa. Obiektywy na razie to 85/1,4, bo w kolejce do sprzedazy czeka troche sprzetu canona, docelowo planuje 14-24 / 24-70 / 70-200 i oczywiscie 85/1,4. Kumpel ma N 35/1,8 niby pod cropa, ale chwali go sobie takze pod FF.
    Credo in unum Deum

Domyślnie

35 / 1,8 bardzo fajnie sprawdza się pod FF - delikatna urokliwa winieta, której potem nie trzeba sztucznie w PSie dodawać

"kościułek" też do wyedytowania*

Domyślnie

. Kumpel ma N 35/1,8 niby pod cropa, ale chwali go sobie takze pod FF.
    Bo jego się Seba nie da nie chwalić. Za 700 złotych taki lens da ci pod D3s kupę radochy, swoją drogę jak już będziesz go miał (detrzyes) to dawaj znać. Przyjeżdżam

Strona 9 z 25 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów