Szukaj
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
Szkoda, że teraz obróbka zdjęć będzie taka prostaNie ma to jak rzeźba w PS 5.0
Tam to trzeba było mieć już jakieś umiejętności, bo teraz to byle dziecko wciście kombinację czterech klawiszy i z "darkfrejma" wyciągnie zdjęcie typu glamour
![]()
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Skibek, daj spokój młodym adeptom HDR. To jest jak religia, robimy hdr jakkolwiek i jest ok.
Mnie to "zdjęcie" zniszczyło. A autor ma wiele podobnych w repertuarze.
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
CS5 juz jest.
http://www.adobe.com/
Jak jest jak nie jest?
Na razie jest tylko szum marketingowy.
Ehe - tym razem Adobe przeszło samą siebie. Najlepsze były jaja, jak mimo obowiązywania wśród zwykłych alfa i beta testerów ścisłego NDA, porozdawali kolesiom z NAPP PS CS5 do betatestów z częściowym uchyleniem NDA, a nawet zachęcając, by zaczęli na forach internetowych trąbić o kilku nowych funkcjach Photoshopa. Na LuLi prawie doszło do rozpraw nożowniczych...
Oczywiście Camera RAW 6 zgodna tylko z CS5
Podoba mi się to:
** Niektórzy użytkownicy kwestionują jakość współpracy firm Nikon i Adobe w zakresie rozwiązań do przetwarzania plików Raw. Jest to spowodowane szyfrowaniem stosowanym w niektórych formatach Raw przez firmę Nikon. Uzyskaj więcej informacji* o tym, jak firmy Nikon i Adobe współpracują, odpowiadając na potrzeby klientów.
Więcej informacji to pitu pitu, że w przyszłości Nikon będzie z Adobe współpracował, a Adobe jest przykro że Nikon dba tylko o własne interesy (To tak w ramach podsumowania - marketingowy bełkot)
Czyli faktycznie problem jest
pozdrawiam Sebastian
Skontaktuj się z nami