Close

Strona 5 z 27 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 263

Wątek: Photoshop CS5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez angeldust Zobacz posta
    Zdecydowanie da się kupić, sam kupiłem dzień przed świętami
    pzdr
    Dobrze że powróciło, pamiętam że były spore zawirowania jakieś 2 tygodnie po ogłoszeniu tego programu w Polsce.
    Po jakimś miesiącu przestałem to śledzić ale nie dało się wtedy kupić.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Szkoda, że teraz obróbka zdjęć będzie taka prosta Nie ma to jak rzeźba w PS 5.0 Tam to trzeba było mieć już jakieś umiejętności, bo teraz to byle dziecko wciście kombinację czterech klawiszy i z "darkfrejma" wyciągnie zdjęcie typu glamour
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Szkoda, że teraz obróbka zdjęć będzie taka prosta Nie ma to jak rzeźba w PS 5.0 Tam to trzeba było mieć już jakieś umiejętności, bo teraz to byle dziecko wciście kombinację czterech klawiszy i z "darkfrejma" wyciągnie zdjęcie typu glamour
    Poczucia smaku i stylu nie da się nabyć wraz z Photoshopem
    Jak ktoś robił gnioty to nadal będzie. Wszelkie nowości i z pozoru ułatwienia potrafią obnażyć słabych retuszerów przez nieumiejętne dawkowanie
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    Poczucia smaku i stylu nie da się nabyć wraz z Photoshopem
    Jak ktoś robił gnioty to nadal będzie. Wszelkie nowości i z pozoru ułatwienia potrafią obnażyć słabych retuszerów przez nieumiejętne dawkowanie
    Hjehje, też prawda
    Nie raz widziałem "przeHDRowane" zdjęcia, bo operator-amator popchnął wszystkie suwaki na full
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Hjehje, też prawda
    Nie raz widziałem "przeHDRowane" zdjęcia, bo operator-amator popchnął wszystkie suwaki na full
    Skibek, daj spokój młodym adeptom HDR. To jest jak religia, robimy hdr jakkolwiek i jest ok.

Mnie to "zdjęcie" zniszczyło. A autor ma wiele podobnych w repertuarze.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Jak jest jak nie jest?
    Na razie jest tylko szum marketingowy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Na razie jest tylko szum marketingowy.
    Takiego szumu to na bank nawet nowy PS nie da rady odszumić. Jajko przerosło kurę.
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

Ehe - tym razem Adobe przeszło samą siebie. Najlepsze były jaja, jak mimo obowiązywania wśród zwykłych alfa i beta testerów ścisłego NDA, porozdawali kolesiom z NAPP PS CS5 do betatestów z częściowym uchyleniem NDA, a nawet zachęcając, by zaczęli na forach internetowych trąbić o kilku nowych funkcjach Photoshopa. Na LuLi prawie doszło do rozpraw nożowniczych...

Domyślnie

Oczywiście Camera RAW 6 zgodna tylko z CS5
    Podoba mi się to:
    ** Niektórzy użytkownicy kwestionują jakość współpracy firm Nikon i Adobe w zakresie rozwiązań do przetwarzania plików Raw. Jest to spowodowane szyfrowaniem stosowanym w niektórych formatach Raw przez firmę Nikon. Uzyskaj więcej informacji* o tym, jak firmy Nikon i Adobe współpracują, odpowiadając na potrzeby klientów.

Więcej informacji to pitu pitu, że w przyszłości Nikon będzie z Adobe współpracował, a Adobe jest przykro że Nikon dba tylko o własne interesy (To tak w ramach podsumowania - marketingowy bełkot)

Czyli faktycznie problem jest
    pozdrawiam Sebastian

Strona 5 z 27 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów