Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 263

Wątek: Photoshop CS5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Szkoda, że teraz obróbka zdjęć będzie taka prosta Nie ma to jak rzeźba w PS 5.0 Tam to trzeba było mieć już jakieś umiejętności, bo teraz to byle dziecko wciście kombinację czterech klawiszy i z "darkfrejma" wyciągnie zdjęcie typu glamour
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Szkoda, że teraz obróbka zdjęć będzie taka prosta Nie ma to jak rzeźba w PS 5.0 Tam to trzeba było mieć już jakieś umiejętności, bo teraz to byle dziecko wciście kombinację czterech klawiszy i z "darkfrejma" wyciągnie zdjęcie typu glamour
    Poczucia smaku i stylu nie da się nabyć wraz z Photoshopem
    Jak ktoś robił gnioty to nadal będzie. Wszelkie nowości i z pozoru ułatwienia potrafią obnażyć słabych retuszerów przez nieumiejętne dawkowanie
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    Poczucia smaku i stylu nie da się nabyć wraz z Photoshopem
    Jak ktoś robił gnioty to nadal będzie. Wszelkie nowości i z pozoru ułatwienia potrafią obnażyć słabych retuszerów przez nieumiejętne dawkowanie
    Hjehje, też prawda
    Nie raz widziałem "przeHDRowane" zdjęcia, bo operator-amator popchnął wszystkie suwaki na full
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Hjehje, też prawda
    Nie raz widziałem "przeHDRowane" zdjęcia, bo operator-amator popchnął wszystkie suwaki na full
    Skibek, daj spokój młodym adeptom HDR. To jest jak religia, robimy hdr jakkolwiek i jest ok.

Mnie to "zdjęcie" zniszczyło. A autor ma wiele podobnych w repertuarze.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Uprawnienia umieszczania postów