no to pokazcie wreszcie jakies ladne zdjecia z tego d80![]()
Szukaj
no to pokazcie wreszcie jakies ladne zdjecia z tego d80![]()
RaB, ciekawa samorobkajak przetestujesz to daj znac jak to dziala
![]()
To cacuszko aparat. Nabylem go zachecony(!) wypowiedziami niezadowolonych w watku o przepalach. Przesledzilem caly az do zamkniecia. Tak samo jak moderator podziwiam Karoline za cierpliwosc i dawanie merytorycznego, kompetentnego odporu chyba jednak nie do konca zorientowanym, niezadowolonym z dzialania pomiaru matrycowego, uzytkownikom D80.
A tak w ogole to byla szansa, ze Karolina cos pokaze i zostala zaprzepaszczonaJuz sie nawet pytala co ma pokazac. Aaaaaaaaa tam
pozdrawiam
irek
zamknąłem, ale mogę otworzyć![]()
żartuję.
do d80 przekonał się największy oponent w tamtym wątku - zbyszek i jest zadowolony![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
HeheŻeby jednak nie było tak dobrze, to jeszcze trochę marudzę - tym razem w sprawie obiektywu - http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=15933
![]()
pietnastolatkiem + VAT :P
nawet ja nie majac jeszcze D80 jestem z niej zadowolony! :P
a teraz powaznie! dobrze ze ktos odwazyl sie zalozyc ten temat! pomogl on mi utwierdzic sie w przekonaniu ze D80 bedzie jak najbardziej trafnym zakupem ktorego nie bede zalowal a wrecz bede sie radowal!
pozdrawiam!
Skontaktuj się z nami