Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 80

Domyślnie

no to pokazcie wreszcie jakies ladne zdjecia z tego d80

Domyślnie

RaB, ciekawa samorobka jak przetestujesz to daj znac jak to dziala

Domyślnie

To cacuszko aparat. Nabylem go zachecony(!) wypowiedziami niezadowolonych w watku o przepalach. Przesledzilem caly az do zamkniecia. Tak samo jak moderator podziwiam Karoline za cierpliwosc i dawanie merytorycznego, kompetentnego odporu chyba jednak nie do konca zorientowanym, niezadowolonym z dzialania pomiaru matrycowego, uzytkownikom D80.
    A tak w ogole to byla szansa, ze Karolina cos pokaze i zostala zaprzepaszczona Juz sie nawet pytala co ma pokazac. Aaaaaaaaa tam
    pozdrawiam
    irek

Domyślnie

zamknąłem, ale mogę otworzyć
    żartuję.
    do d80 przekonał się największy oponent w tamtym wątku - zbyszek i jest zadowolony
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

To i ja powtórzę, że jestem od początku zadowolony z D80. Przeszedł nawet "test łapki"
    A oto, co potrafi zrobić na matrycowym:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    do d80 przekonał się największy oponent w tamtym wątku - zbyszek i jest zadowolony
    Hehe Żeby jednak nie było tak dobrze, to jeszcze trochę marudzę - tym razem w sprawie obiektywu - http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=15933

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Hehe Żeby jednak nie było tak dobrze, to jeszcze trochę marudzę - tym razem w sprawie obiektywu - http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=15933
    Ty to jednak lubisz mieć zmartwienia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wampirek Zobacz posta
    A tak w ogole to byla szansa, ze Karolina cos pokaze i zostala zaprzepaszczona Juz sie nawet pytala co ma pokazac. Aaaaaaaaa tam
    pozdrawiam
    irek
    a Ty to taki żartowniś

PS - chyba poszukam tego starego wątku z łapką i wykorzystam tamtą fotke jako avatar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    Ty to jednak lubisz mieć zmartwienia...
    Taki trochę ze mnie malkontent, programowo ... A poza tym jestem wesołym i pogodnym piętnastolatkiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    A poza tym jestem wesołym i pogodnym piętnastolatkiem
    pietnastolatkiem + VAT :P

nawet ja nie majac jeszcze D80 jestem z niej zadowolony! :P

a teraz powaznie! dobrze ze ktos odwazyl sie zalozyc ten temat! pomogl on mi utwierdzic sie w przekonaniu ze D80 bedzie jak najbardziej trafnym zakupem ktorego nie bede zalowal a wrecz bede sie radowal!

pozdrawiam!

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów