Witam serdecznie poświątecznie!!
Po tych wszystkich "testach", przepałach, nieostrosciach o ktorych mialem okazje sie ostatnimi czasy naczytac na forum, troche mi zapal do kupowania tego body opadl. Jednak wczoraj mialem w koncu mozliwosc pobawic sie tym aparatem troche wiecej i nie tylko w sklepieDokumentowalem koncert kolegi. Zaopatrzony w N18-70, N80-200/2,8AF-S, Tokina 28-70/28 + Sabina 800 poszedlem "powalczyc"...
Po dwóch godzinach zabawy wszelkie watpliwosci chyba sie rozwialy, szybko kiupowac bo czas ucieka, kadry uciekaja a cena..jak to cena troche moze spadnie, ale kiedy, o ile nie znajet.
Wszystkie jego, wymieniane wczesniej wady...zapewne sa: szumy przerazily mnie, ale dopiero na podbijanym 3200, krtory mysle z e nie bedzie czesto uzywany(jak go właczylem tak zaraz OFF) ; nieostrosci?! ojoj bylo ich wiele ale to tylko moje lamerstwo i trudne warunki swietlne ( nawiasem mowiac znalezc dobry balans miedzy dopalaniem lampa a uchwyceniem swiatla zastanego to sztuka, a przedemna dluga droga
) Co do ergonomii tez nie mam zarzutow, akurat tutaj Nikos rulez, prawie wszedzie!
Mam tylko jeden wielki niedosyt...ze mna biegal kolega z D2x na szyji i ktoryms z tych nowych zoom'ow z VR -ale to juz inna bajka
Wszystkich wahajacych sie pozdrawiam i mysle ze nie beda zawiedzeni
Pozdrawiam
RaB
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami