Close

Strona 706 z 1948 PierwszyPierwszy ... 20660665669670470570670770871675680612061706 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 051 do 7 060 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    Ja miałem do wyboru:
    1. nauczyć się obsługi pralki
    2. prać ręcznie
    3. kupować ciągle nowe ciuchy

Więc instrukcja w dłoń i okazuje się, że bawełna 40st daje radę z większością przypadków.

Ja załatwiłem to w sposób zgodny z prawem natury , znalazłem sobie kobietę która umie ja obsługiwać , w dodatku posiada całkiem sporo innych przydatnych umiejętności które pozwalają na przetrwanie mężczyźnie

P.S oczywiście żartujemy sobie , jako "stary" kawaler daję sobie radę z każdym sprzętem w domu , ba nawet gotować umiem i nikogo jeszcze nie otrułem
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Ja załatwiłem to w sposób zgodny z prawem natury , znalazłem sobie kobietę która umie ja obsługiwać , w dodatku posiada całkiem sporo innych przydatnych umiejętności które pozwalają na przetrwanie mężczyźnie

P.S oczywiście żartujemy sobie , jako "stary" kawaler daję sobie radę z każdym sprzętem w domu , ba nawet gotować umiem i nikogo jeszcze nie otrułem
    phew... gotowanie to pikuś w porównaniu z pralką
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    phew... gotowanie to pikuś w porównaniu z pralką
    kuchenka to też niezły "świr" , pierwsze frytki w piekarniku wg instrukcji na pudełku

- użyj papieru do pieczenia do wyłożenia blachy : check
    -ustaw piekarnik na 250 stopni : check
    - kłopot się zaczął jak trzeba było wybrać który sposób ogrzewania piekarnika wybrać ( najfajniejszy ze światełkiem w środku i wiatraczkiem) i na którą półkę wstawić blachę :check:
    - po pięciu minutach frytki są gotowe (teoretycznie)

całe szczęście że poszedłem sobie zrobić jeszcze kawę to tylko frytki i papier się spaliły , dom ocalał ale kuchenka po gaśnicy nie nadawała się do użytku , a taka ładna była
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Cale szczescie, ze znalazlem w internecie instrukcje, bo za Chiny ludowe bym sie nie polapal (gdybym nie mieszkal sam, to nie byloby to moje zmartwienie).
    o widzisz to trzeba sobie jakiejs madrej panny poszukac ; a wiadomo ze to nie tylko takie korzysci przynosi
    ja sie zarzekalem ze w zyciu slubu nie wezme a przed czterdziecha mnie 'sieknelo' i sie teraz szykuje do oswiadczyn a co !
    ja gotuje podobno nawet niezle ale upiec to nic nie potrafilem . za to moja kobietka takie ciasta robi ze palce lizac jedno to az wstyd powiedziec lepsze od mojej rodzicielki nawet

ogolnie polecam zwiazki z madrymi kobietami a jak do tego urodziwa to juz w ogole sie nie trza zastanawiac

a zeby nie bylo zupelnie OT to kilka dowcipow:

Blondynka pyta się drugiej Blondynki:
    -Jak spędziłaś Sylwestra?
    -Sam poszedł.

Blondynce dzwoni telefon w torebce.
    Grzebie, grzebie i po chwili niepowodzeń mówi:
    - No tak, pewnie zgubiłam...

Prowadzący zajęcia zadaje pytanie:
    - Myli się tylko raz...
    Blondynka udaje, że myśli, myśli... i odpowiada:
    - Brudasy.

Jadący pociągiem mężczyzna, chce nawiązać kontakt z jadącą w tym samym przedziale blondynką i pyta:
    - Jakie jest pani hobby?
    - Co to jest hobby? - pyta blondynka.
    - To jest to, co pani lubi najbardziej - odpowiada mężczyzna.
    - A... no to kapuśniaczek.

pozdr,
    Ostatnio edytowane przez linkil ; 25-03-2010 o 18:06

Domyślnie

No ej, utrzymujmy jakiś poziom ja proszę
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

what to do when you are bored at work ...

What to do...
    1. Kill a few Flies

2. Put them in the sun to dry for one hour.

3. Once they are dry, pick a pencil and paper... Let your imagination flow.

Domyślnie

choc nie lubie jak ktos wrzuca linki z demotywatorów, to to jest ostre. Ciekawe ile w tym PS

http://demotywatory.pl/1295016/Profesjonalizm

Domyślnie

Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Strona 706 z 1948 PierwszyPierwszy ... 20660665669670470570670770871675680612061706 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów