Close

Strona 705 z 1948 PierwszyPierwszy ... 20560565569570370470570670771575580512051705 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 041 do 7 050 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Joanna Rutkowska – polska specjalistka w dziedzinie zabezpieczeń komputerowych , idealnie pasuje do żartu U_CUT-a , pewnie to ta pani tak zaprogramowała pralki że tylko kobiety umieją je obsługiwać
    jak to tylko kobiety? ja już też umiem - wrzucam co brudne w duży otwór z przodu, naciskam przycisk-odpowiednik zielonego trybu i po godzinie wyjmuję czyste (zajęło to co prawda 5 lat małżeństwa, ale sukces jest )
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    jak to tylko kobiety? ja już też umiem - wrzucam co brudne w duży otwór z przodu, naciskam przycisk-odpowiednik zielonego trybu i po godzinie wyjmuję czyste (zajęło to co prawda 5 lat małżeństwa, ale sukces jest )
    Ja miałem do wyboru:
    1. nauczyć się obsługi pralki
    2. prać ręcznie
    3. kupować ciągle nowe ciuchy

Więc instrukcja w dłoń i okazuje się, że bawełna 40st daje radę z większością przypadków.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Ktoś się nudził, ale na szczęście miał ciekawe pomysły:
    http://www.alrincon.com/destacado/alambres/1.htm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    Ja miałem do wyboru:
    1. nauczyć się obsługi pralki
    2. prać ręcznie
    3. kupować ciągle nowe ciuchy

Więc instrukcja w dłoń i okazuje się, że bawełna 40st daje radę z większością przypadków.
    no to jst nas dwóch co potrafią obsługiwac pralkę (nie jest ważna droga jaką się przeszło aby ta tajemną wiedzę zdobyć ) - ergo... twierdzenie "tylko kobiety umieją je obsługiwać" jest kłamliwe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    no to jst nas dwóch co potrafią obsługiwac pralkę (nie jest ważna droga jaką się przeszło aby ta tajemną wiedzę zdobyć ) - ergo... twierdzenie "tylko kobiety umieją je obsługiwać" jest kłamliwe
    To już jest nas trzech. Pamiętam jak robiłem pierwsze swoje pranie to zasypałem całą szufladę proszkiem Dzięki temu wiem z której komory bierze proszek
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Panowie .. nie robcie z siebie debili
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Stary, jak trafisz na pralke, do ktorej brakuje instrukcji, infografike na niej projektowal debil (a do tego jeszcze jest w wiekszosci zdrapana), to opanowanie takiej pralki naprawde graniczy z cudem. Mialem wlasnie ostatnio nieprzyjemnosc spotkania z takim czyms. Zmienilem mieszkanie i dostalem taki egzemplarz na wyposazeniu. Cale szczescie, ze znalazlem w internecie instrukcje, bo za Chiny ludowe bym sie nie polapal (gdybym nie mieszkal sam, to nie byloby to moje zmartwienie).
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

W końcu humor, nie?

Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Żeglarzu, słyszałeś o słowie "ironia"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta

ooo - to znaczy, że w tych innych ustawieniach też można prać?

Strona 705 z 1948 PierwszyPierwszy ... 20560565569570370470570670771575580512051705 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów