thx za szybka reakcję
Szukaj
thx za szybka reakcję
dobra ... mam i papier
Chyba ostatnie pytanie - czy optymalizować rozmiar obrazka pod papier czy sterownik drukarki radzi sobie z tym sam ?
Jeśli pierwszy wariant - to jakie sobie przyjąć wartości dla papieru A4 ?
Paweł
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
T080x od T079x różnią się jedynie pojemnością (7,4 kontra 11 ml). Jeżeli chodzi o wydruk czarnych elementów wydruku (niezależnie czy grafika czy tekst) wykorzystywany jest czarny tusz. Wyjątek stanowi tryb "kopia robocza", w którym dla przyspieszenia druku czarny jest mieszany ze wszystkich sześciu kolorów.
Dzięki za info.
Jeszcze jedna rzecz, czy te drukarki (PX710W i P50) do wydruków 10x15 potrzebują papieru z "oddzieranym paskiem"
(jak moja HP photosmart 7260 niech ją szlag trafi) czy normalnego rozmiaru 10x15?
Nawet nie wiem co to "oddzierany pasek"czyli stosujesz standardowe rozmiary.
witajcie, przymierzam się do kupienia drukarki foto A4 znalazłem 3 ciekawe propozycje
a)EPSON PX650
b)EPSON PX710W
c)EPSON P50
czy są jakieś różnice między tymi drukarkami[chodzi mi głównie o wydruk, bo widziałem na targach foto wydruk z serii EPSONA PX i dla mnie miazga)
z tego co się zorientowałem pierwsze 2 mają skaner i kopiarkę ( tego akurat nie potrzebuję, ale jak dają to można wziąć) z tego pozycja b) ma wifi (też nie potrzebuję),
co polecacie? czy są jakieś zauważalne szczegóły pomiędzy tymi trzema pozycjami, a może polecacie coś jeszcze...
druga kwestia.. CISS, fajna sprawa, ale boję się, że jak zainstaluje i przeleje jakieś nieoryginalne tusze to drukarka mi padnie, tak jak było w przypadku drukarki canon IP4200 tylko tam zainstalowałem po prostu nieoryginalne tusze i szlag ją trafił.
pozdrawiam.
haki, a czytać umiesz ?? 7 stron o tym jest a Ty się pytasz![]()
Skontaktuj się z nami