Przeciez wlasnie glownie z Toba prowadze te dyspute.W ktorym miejscu Ciebie obrazam? Podajac fakty?
Korespondencji prywatnej sie nie ujawnia -- to po pierwsze. Wyraznie napisalem, ze wyciagam wnioski z histerycznego zachowania uzytkownika M9, ktore to jedynie potwierdza tym, o czym do mnie pisuje poza watkiem. Poziom tej dyskusji osiagniety zostal z bezposrednio przez zachowanie i reakcje Mistrza; "ty sie wysmiewasz z mojego aparatu, no to ja skrytykuje twoje zdjecia, wyciagajac je z kontekstu". DZIECINADA!
Racz mi zacytowac co tutaj jest chamstwem? Podawanie faktow?
Czy ja gdzies cos takiego napisalem? Czy napisalem, ze wszyscy tak sadza, i tym wszystkim to zarzucam? Moze bys tak przerobil cala dyskusje, zanim zabierzesz w niej glos?
A czy fakt, ze cos ma jakas mozliwosc, to znaczy, ze trzeba jej uzywac zawsze albo chociaz w wiekszosc przypadkow? Jesli kupisz auto, ktore wykreca 3 paczki, to znaczy, ze musisz koniecznie jezdzic z ta predkoscia zawsze i po kazdej drodze? Nie widzisz tu nieco pokretengo sposobu rozumowania?
Cyfrowy dalmierz sam w sobie jest nowa technologia.
Ty rozumiesz cos, o co nie chodzi w tych watkach, a ja nie rozumiem, ze nie rozumiesz co w nich jest napisane przeze mnie i ludzi o podobnym stanowisku, mimo, ze walkowane jest to jak krowie na rowie po kilka razy. Wroc do wczesniejszych wypowiedzi i uwaznie je przeczytaj, bo mi juz sie znudzilo ciagle powtarzanie.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami