Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 60

Wątek: Gabinet cieni

Domyślnie

Pomysł na zdjęcia - tak, ta sesja "tematycznie" - nie.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie Pomysł na sesję

Cytat Zamieszczone przez Raulo Zobacz posta
    Taki oto pomysł na sesję
    Sesja plenerowa z wczoraj.
    Miejscówka opuszczony szpital psychiatryczny w miejsc. Owińska
    Napiszę tak. Pomysł na sesję ciekawy i dający wiele możliwości. Tematyka kontrowersyjna, choć budząca wyobraźnie. Zdjęcia te, stanowią dobrą bazę pod projekty graficzne i komiksy.
    Co do gustów, to o tym się nie dyskutuje. Nie od dziś wiadomo, że jedni wolą oglądać kwiatki, a inni jesień średniowiecza.

Następnym razem zrób sesję tematycznie łagodniejszą, wtedy może niektórzy zwrócą uwagę na jakość zdjęć, technikę i warsztat, a nie będą tak naprawdę rozprawiać o przysłowiowej d...e Maryni.

Pozdrawiam
    Kajtuś
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Domyślnie

jezzzzu. Poprawnosc polityczna nas zabije.

jeszcze troche i portret laski w stylu tomb rider ze spluwa w rece bedzie propagowaniem agresji, a faceta w czarnej bluzie - pietnowaniem homoseksualizmu - powinien byc w teczowej.

Zdjecia mi sie bardzo podobaja.

bardzo komiksowo.
    Pomysl i wykonanie zdecydowanie na plus.
    ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
    tomaszpietrek.carbonmade.com

Domyślnie

ŚWIETNE! Przypomniał mi się Max Payne, Gta, Manhunt, Sin City, - Odżyły wspomnienia

Dziękuję

Domyślnie

Świetny pomysł : )

a Panom czepialskim polecam ciepłą herbatkę, ciepłe kapcioszki i jakiś przyjemny film, broń boże bez agresji !!!!
    FX MIKKA GOTUJE ZDJECIA !
    skinny nigga pretty flacko, niggas rippin that choppers

Domyślnie

dla mnie BOMBA!! Extra pomysł i kapitalne wykonanie! Brawka!

Domyślnie

Fajny plakacik w stylu przygłupów http://wiadomosci.onet.pl/2136315,11,,item.html w konwecji podobnej do Twoich fotek.
    A swoją drogą to komiksy są dla debili a już o takiej o tematyce to dla psychopatów.

Jakby kolesiom brakło tematów do komiksów, to może http://wiadomosci.onet.pl/142673,21,0,pokaz.html
    TEZ BOMBA NIE !!!!
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 20-12-2010 o 00:25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    A swoją drogą to komiksy są dla debili a już o takiej o tematyce to dla psychopatów.
    co do reklamy sie zgodze ale nie wiem co masz do komiksow??? ja jakos nie uwazam siebie za debila a komiksy lubie

Domyślnie

drogi kolego z tymi debilami to sie troche zagalopowales...

Domyślnie

przygłupów (...) fotek.
    ... debili (...) psychopatów.
    (...) kolesiom brakło(...) BOMBA NIE !!!!
    Sam sobie wystawiasz świadectwo. Twoje mniemanie o wydarzeniach, lub osobach, jakkolwiek nie byłoby ono słuszne, nie sprawi że staną się one prawdziwe. Co więcej, retoryka którą prezentujesz pozwala sądzić, że mamy do czynienia z przygłupem albo debilem (to łatwiej wybaczyć, bo w końcu człowiek sam nie jest winny), albo co gorsza sfrustrowanym nastolatkiem, lub zakompleksionym mężem, lub ojcem, który dręczy swoją rodzinę w przerwach na korzystanie z internetu (lub rodzina żyć nie daje, ale mamy jeszcze sieć, prawda?).
    Pozdrawiam
    Janusz

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów