Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Gabinet cieni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krychaj Zobacz posta
    Bardzo fajny secik.

Btw widzę, że kolega Kalmar tylko krytykować potrafi. I to nie tylko w tym poście. A tak na marginesie kolego Kalmar zapraszamy na grupę FotoTej jak chcesz ponarzekać.
    Gdybyś bardziej preferował książki niż komiksy to byś się doczytał w moich postach, że ten rodzaj tematyki to nie moja bajka. Blokersów omijam z daleka chyba, że się pod but nawiną. Bawcie się sami z sobą.
    Raulo, podobnie jak Woland w odróżnieniu od HARB-a zachował klasę i nie lamentował przed modami, i za to jest plus.

Domyślnie

Nie mam co lamentować. To Twoje zdanie i masz do niego święte prawo.
    Tak na marginesie. Jak w ogóle nie czytam komiksów
    D800 | N24-70 | SB900 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raulo Zobacz posta
    Nie mam co lamentować. To Twoje zdanie i masz do niego święte prawo.
    Tak na marginesie. Jak w ogóle nie czytam komiksów
    I tu Ci wierzę ( aczkolwiek ta uwaga nie była skierowana do Ciebie ), skoro szanujesz moje prawo do mojego zdania.
    Ostatnio edytowane przez Kalmar ; 26-03-2010 o 10:13

Domyślnie

Zajrzałem do tego wątku dlatego, że zobaczyłem film z tej sesji... bardzo mnie zaciekawił początek "dyskusji" delikatnie mówiąc. Dla mnie efekt sesji jest rewelacyjny, świetny pomysł. A, że widać tu sceny drastyczne mi nie przeszkadza, z głową zaplanowaną sesję traktuje jak aktorstwo i tyle. Pseudo promowanie agresji... bzdura.

Domyślnie

mi się przypomina Max Payne. Ciekawy pomysł. Mnie się podoba.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gotenhafen

Domyślnie

nigdy nie komentuję, bo nie mam wiedzy technicznej na temat zdjęc, ale wiem co mi się podoba i to są właśnie te zdjęcia. Genialnie wyszło dla mnie bo mają mocny przekaz i fajny pomysł .
    Nikon D60 + 18-55VR + Sigma 70-300 AF + Metz 48.

Domyślnie

Mi się w 100% podoba,
    Dobre wykorzystanie miejsca, kolory ocywiście podkreślają akcje, wszystko tak jak ma być +

Domyślnie

Technicznie super. Jednak treść niektórych prac mi nie odpowiada.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez TYPEK Zobacz posta
    odchodząc od waszych dyskusji....
    Osobiście wolę taki secik niż sesje z zażnania barana na święcie dziękczynienia.

Oglądałem tu już wiele fotek, ale te zwracają na siebie uwagę. Ciekawy pomysł zrobiony w bardzo przemyślany sposób. Na +.
    Jestem za!!!
    Gwoli ścisłości, na święto dziękczynienia Amerykanie nie zarzynają barana a ........
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

ale czad! jak z sin city! tak trzymać! bardzo mi się podoba choć to już bardziej grafika niż fotografia...
    D800, N14-24f2.8, N24-70f2.8 SB-900

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów