Pomysł na zdjęcia - tak, ta sesja "tematycznie" - nie.
Szukaj
Pomysł na zdjęcia - tak, ta sesja "tematycznie" - nie.
Tutaj jest... podpis
Napiszę tak. Pomysł na sesję ciekawy i dający wiele możliwości. Tematyka kontrowersyjna, choć budząca wyobraźnie. Zdjęcia te, stanowią dobrą bazę pod projekty graficzne i komiksy.
Co do gustów, to o tym się nie dyskutuje. Nie od dziś wiadomo, że jedni wolą oglądać kwiatki, a inni jesień średniowiecza.
Następnym razem zrób sesję tematycznie łagodniejszą, wtedy może niektórzy zwrócą uwagę na jakość zdjęć, technikę i warsztat, a nie będą tak naprawdę rozprawiać o przysłowiowej d...e Maryni.
Pozdrawiam
Kajtuś
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
jezzzzu. Poprawnosc polityczna nas zabije.
jeszcze troche i portret laski w stylu tomb rider ze spluwa w rece bedzie propagowaniem agresji, a faceta w czarnej bluzie - pietnowaniem homoseksualizmu - powinien byc w teczowej.
Zdjecia mi sie bardzo podobaja.
bardzo komiksowo.
Pomysl i wykonanie zdecydowanie na plus.
ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
tomaszpietrek.carbonmade.com
ŚWIETNE! Przypomniał mi się Max Payne, Gta, Manhunt, Sin City, - Odżyły wspomnienia![]()
Dziękuję![]()
Świetny pomysł : )
a Panom czepialskim polecam ciepłą herbatkę, ciepłe kapcioszki i jakiś przyjemny film, broń boże bez agresji !!!!
FX MIKKA GOTUJE ZDJECIA !
skinny nigga pretty flacko, niggas rippin that choppers
dla mnie BOMBA!! Extra pomysł i kapitalne wykonanie! Brawka!
Fajny plakacik w stylu przygłupów http://wiadomosci.onet.pl/2136315,11,,item.html w konwecji podobnej do Twoich fotek.
A swoją drogą to komiksy są dla debili a już o takiej o tematyce to dla psychopatów.
Jakby kolesiom brakło tematów do komiksów, to może http://wiadomosci.onet.pl/142673,21,0,pokaz.html
TEZ BOMBA NIE !!!!![]()
Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 20-12-2010 o 00:25
drogi kolego z tymi debilami to sie troche zagalopowales...
Sam sobie wystawiasz świadectwo. Twoje mniemanie o wydarzeniach, lub osobach, jakkolwiek nie byłoby ono słuszne, nie sprawi że staną się one prawdziwe. Co więcej, retoryka którą prezentujesz pozwala sądzić, że mamy do czynienia z przygłupem albo debilem (to łatwiej wybaczyć, bo w końcu człowiek sam nie jest winny), albo co gorsza sfrustrowanym nastolatkiem, lub zakompleksionym mężem, lub ojcem, który dręczy swoją rodzinę w przerwach na korzystanie z internetu (lub rodzina żyć nie daje, ale mamy jeszcze sieć, prawda?).
Pozdrawiam
Janusz
Skontaktuj się z nami