Close

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 118

Domyślnie

OK, a kiedy można spodziewać się mocowań do SB-900?
    I które mocowania będą pasować do Yongnuo 460 Mark II?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    pisałem w tym wątku że nie ma na stanie reduktorów do lamp SB900 a ty i tak zamówiłeś są tez emaile i telefony żeby zapytac o dostępność. Rozmawiałem z żoną bo taki był podany numer kontaktowy i powiedziała że ciebie nie ma więc zapytałem czy rezygnacja czy wysyłamy część a reszte poźniej. Dostałem odpowiedź żeby wysłać to co jest a reszte dosłać jak dostaniemy dostawe więc tak zrobiłem, ale skoro chcesz zrezygnowac poszę bardzo jak paczka dojdzie poprostu ją odeślij a ja zwróce natychmiast pieniądze. Jakbym chciał robić sobie żarty to bym otworzył kabareton a nie sklep
    Ja przed kupnem nie bede sledzil całego watku na forum, wchodze na strone wyswietla mi ze sa dostepne wiec kupuje. zaluje tylko ze nie podałem swojego telefonu, ale z góry załozylem ze do Anglii nikt nie zadzwoni i ze raczej ten telefon to formalnosc...
    Cytat Zamieszczone przez batonMR Zobacz posta
    perek83 - chyba nie musisz swoich prywatnych spraw nagłaśniać aż na forum i to w takim tonie...
    moja fotografia to takze moja prywatna sprawa i rozmawiam o tym wlasnie na tym forum, moja prywatna sprawa dotyczy wlasnie tego watku, wiec napisalem to...
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Będzie kolejny klient.

Domyślnie

OK, a kiedy można spodziewać się mocowań do SB-900?
    wolałbym chyba nie pisać konkretnego terminu żeby nie było kolejnego dymu ale niedługo.

I które mocowania będą pasować do Yongnuo 460 Mark II?
    podaj wymiary palnika to może coś dopasujemy

ale z góry załozylem ze do Anglii nikt nie zadzwoni i ze raczej ten telefon to formalnosc...
    widzisz u nas telefon i kontakt z klientem to podstawa nawet jak nie odbieram w danym momencie to obdzwaniam liste z nieodebranych połączeń także zanim wyrazisz opinie o kimkolwiek najpierw poznaj może ta osobe lub firme czekam na zwrot paczki żeby zrobić przelew na twoje konto.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    wolałbym chyba nie pisać konkretnego terminu żeby nie było kolejnego dymu ale niedługo.

podaj wymiary palnika to może coś dopasujemy

widzisz u nas telefon i kontakt z klientem to podstawa nawet jak nie odbieram w danym momencie to obdzwaniam liste z nieodebranych połączeń .
    O to ja jutro do Ciebie zadzwonię w sprawie softboxa reporterskiego jeszcze. I wymiary jak tylko błyskawica przyjdzie

Domyślnie

Szanowni forumowicze, założyłem nowy wątek poświęcony strumienicy, odwiedźcie go proszę i coś poradźcie, będę szczerze zobowiązany.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

witam. moje zamowienie zostało zmodyfikowane i wszystko przyszło na czas takze zwracam honor Bonzo jednak nurtuje mnie jedna sprawa, zamowilem dwa beautydish i jeden ma srodek srebrny a drugi biały? czy to normalne czy to jakis wyjatek od reguły? nie powiem wam czy sa jakies roznice w błysku, jednak zdziwiło mnie to troche.
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

bonzo - o ile ja nie mam jeszcze żadnych doświadczeń z zakupami u Ciebie, o tyle ubóstwo informacji na stronie sklepu jest jednak wyraźnie widoczne. bo skąd potencjalny klient za jakiego się uważam, ma wiedzieć czy reduktor dostępny oddzielnie to tylko dodatkowe ułatwienie przy wielu lampach czy trzeba go dokupić obowiązkowo do każdego akcesorium typu strumienica czy plaster? żadnego opisu zawartości zestawu nie ma pod żadnym ze zdjeć. może lampa i statyw też są w takim razie w zestawie??
    pretensje o to, że ktoś kto wchodzi na stronę sklepu nie przeczytał wcześniej wątku lub nie zadzwonił to już spora przesada. po co w takim razie sklep ma stronę skoro informacje nia niej są do niczego?

Domyślnie

perek83 chcesz go zamienić na srebrnego ? dopiero teraz zostaliśmy poinformowani przez dystrybutora że są dwa kolory odbłyśnika stąd ta pomyłka bo wiedzieliśmy że są tylko srebrne i nie sprawdzałem tego przed wysyłką. Na sklepie też taka informacja z opcją wyboru już sie pojawiła.

pretensje o to, że ktoś kto wchodzi na stronę sklepu nie przeczytał wcześniej wątku lub nie zadzwonił to już spora przesada.
    hmm a czy to ja miałem pretensje do kogokolwiek ? ja tylko informowałem jak już

P.S.
    Nie myli się tylko ten który nic nie robi jak to się mówi.
    Ostatnio edytowane przez Bonzo ; 08-02-2010 o 14:40

Domyślnie

no dobra, ale co z tym adapterem? trzeba kupować do wszystkiego czy jest w zestawie?

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów