OK, a kiedy można spodziewać się mocowań do SB-900?
I które mocowania będą pasować do Yongnuo 460 Mark II?
Szukaj
OK, a kiedy można spodziewać się mocowań do SB-900?
I które mocowania będą pasować do Yongnuo 460 Mark II?
Ja przed kupnem nie bede sledzil całego watku na forum, wchodze na strone wyswietla mi ze sa dostepne wiec kupuje. zaluje tylko ze nie podałem swojego telefonu, ale z góry załozylem ze do Anglii nikt nie zadzwoni i ze raczej ten telefon to formalnosc...
moja fotografia to takze moja prywatna sprawa i rozmawiam o tym wlasnie na tym forum, moja prywatna sprawa dotyczy wlasnie tego watku, wiec napisalem to...
Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty
Dzięki za odpowiedź. Będzie kolejny klient.![]()
wolałbym chyba nie pisać konkretnego terminu żeby nie było kolejnego dymuOK, a kiedy można spodziewać się mocowań do SB-900?ale niedługo.
podaj wymiary palnika to może coś dopasujemyI które mocowania będą pasować do Yongnuo 460 Mark II?
widzisz u nas telefon i kontakt z klientem to podstawaale z góry załozylem ze do Anglii nikt nie zadzwoni i ze raczej ten telefon to formalnosc...nawet jak nie odbieram w danym momencie to obdzwaniam liste z nieodebranych połączeń
także zanim wyrazisz opinie o kimkolwiek najpierw poznaj może ta osobe lub firme
czekam na zwrot paczki żeby zrobić przelew na twoje konto.
Szanowni forumowicze, założyłem nowy wątek poświęcony strumienicy, odwiedźcie go proszę i coś poradźcie, będę szczerze zobowiązany.
D700, N24D, N35D, N85D, S150
witam. moje zamowienie zostało zmodyfikowane i wszystko przyszło na czas takze zwracam honor Bonzo jednak nurtuje mnie jedna sprawa, zamowilem dwa beautydish i jeden ma srodek srebrny a drugi biały? czy to normalne czy to jakis wyjatek od reguły? nie powiem wam czy sa jakies roznice w błysku, jednak zdziwiło mnie to troche.
Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty
bonzo - o ile ja nie mam jeszcze żadnych doświadczeń z zakupami u Ciebie, o tyle ubóstwo informacji na stronie sklepu jest jednak wyraźnie widoczne. bo skąd potencjalny klient za jakiego się uważam, ma wiedzieć czy reduktor dostępny oddzielnie to tylko dodatkowe ułatwienie przy wielu lampach czy trzeba go dokupić obowiązkowo do każdego akcesorium typu strumienica czy plaster? żadnego opisu zawartości zestawu nie ma pod żadnym ze zdjeć. może lampa i statyw też są w takim razie w zestawie??
pretensje o to, że ktoś kto wchodzi na stronę sklepu nie przeczytał wcześniej wątku lub nie zadzwonił to już spora przesada. po co w takim razie sklep ma stronę skoro informacje nia niej są do niczego?
perek83 chcesz go zamienić na srebrnego ? dopiero teraz zostaliśmy poinformowani przez dystrybutora że są dwa kolory odbłyśnika stąd ta pomyłka bo wiedzieliśmy że są tylko srebrne i nie sprawdzałem tego przed wysyłką. Na sklepie też taka informacja z opcją wyboru już sie pojawiła.
hmm a czy to ja miałem pretensje do kogokolwiek ? ja tylko informowałem jak jużpretensje o to, że ktoś kto wchodzi na stronę sklepu nie przeczytał wcześniej wątku lub nie zadzwonił to już spora przesada.
P.S.
Nie myli się tylko ten który nic nie robijak to się mówi.
Ostatnio edytowane przez Bonzo ; 08-02-2010 o 14:40
no dobra, ale co z tym adapterem? trzeba kupować do wszystkiego czy jest w zestawie?
Skontaktuj się z nami