Jeszcze opis do numerków i super (szczególnie 3,4,5).
Podoba mi się bardzo.![]()
Szukaj
Jeszcze opis do numerków i super (szczególnie 3,4,5).
Podoba mi się bardzo.![]()
1 i 7 kula ale tego chyba nie potrzeba podpisywać![]()
2 wrota
3 i 4 to strumienica z plastrami miodu mniej i bardziej skupiającym
5 pomyłka miałbyć plaster miodu a wstawiłem co innegopoprawie
6 dish
A ten softbox w środku jak wygląda? Ma jeszcze jedną warstwe rozpraszającą (czy jak tam to sie zwie) ? Boki są odblaskowe?
wieczorem wstawie fotke z niego i jak wygląda w środku bo i tak musze jeszcze dodać fotke na tle z plastra miodu![]()
Z czego strumienica jest zrobiona? Z metalu czy PCV/ innego sztucznego? Jaka jest jej średnica w najszerszym miejscu, bez przystawki?
D700, N24D, N35D, N85D, S150
wiecie co może jednak zaprzestane pisać wątki informacyjne bo nie ma sensu się spierać kłócić itdu mnie na forum są zawsze podawane nowości więc jak ktoś będzie chciał to mnie znajdzie. Wstawie poźniej tylko te informacje o rozmiarze strumienicy i fotke z plastrem miodu którą pominałem
decyzja o bananie i kasacji moich tematów pozostawiam Piotrkowi.
Nie, nie, nie... daj spokój z takimi decyzjami. Zawsze się trafi jakiś frustrat... Szkoda się przejmować takimi.
Reszta forumowiczów jest zadowolona bardzo z tego wątku i że piszesz co i jak. Wszyscy na tym korzystają.
bialogardzianin ~9,6cm w szerokim koncu, a w wąskim ~5,6cm wykonana z aluminium
S4INT porozmawiam z Piotrkiem i zobaczymy co z tego wyjdzie i nie chodzi tu o mnie tylko o was bo przez moje wątki inni sobie skaczą do gardełnie obrażam się nie pokazuje focha nie mam pińć i kręconych ot poprostu chce żeby była sprawa jasna.
plaster miodu
Ostatnio edytowane przez Bonzo ; 30-01-2010 o 01:30
dobra robota, ciekawa alternatywa w teren ...
Skontaktuj się z nami