Close

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 118

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jeszcze opis do numerków i super (szczególnie 3,4,5).
    Podoba mi się bardzo.

Domyślnie

1 i 7 kula ale tego chyba nie potrzeba podpisywać
    2 wrota
    3 i 4 to strumienica z plastrami miodu mniej i bardziej skupiającym
    5 pomyłka miałbyć plaster miodu a wstawiłem co innego poprawie
    6 dish

Domyślnie

A ten softbox w środku jak wygląda? Ma jeszcze jedną warstwe rozpraszającą (czy jak tam to sie zwie) ? Boki są odblaskowe?

Domyślnie

wieczorem wstawie fotke z niego i jak wygląda w środku bo i tak musze jeszcze dodać fotke na tle z plastra miodu

Domyślnie

Z czego strumienica jest zrobiona? Z metalu czy PCV/ innego sztucznego? Jaka jest jej średnica w najszerszym miejscu, bez przystawki?
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

wiecie co może jednak zaprzestane pisać wątki informacyjne bo nie ma sensu się spierać kłócić itd u mnie na forum są zawsze podawane nowości więc jak ktoś będzie chciał to mnie znajdzie. Wstawie poźniej tylko te informacje o rozmiarze strumienicy i fotke z plastrem miodu którą pominałem decyzja o bananie i kasacji moich tematów pozostawiam Piotrkowi.

Domyślnie

Nie, nie, nie... daj spokój z takimi decyzjami. Zawsze się trafi jakiś frustrat... Szkoda się przejmować takimi.
    Reszta forumowiczów jest zadowolona bardzo z tego wątku i że piszesz co i jak. Wszyscy na tym korzystają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Reszta forumowiczów jest zadowolona bardzo z tego wątku i że piszesz co i jak. Wszyscy na tym korzystają.
    Podpisuję się pod tym

Domyślnie

bialogardzianin ~9,6cm w szerokim koncu, a w wąskim ~5,6cm wykonana z aluminium

S4INT porozmawiam z Piotrkiem i zobaczymy co z tego wyjdzie i nie chodzi tu o mnie tylko o was bo przez moje wątki inni sobie skaczą do gardeł nie obrażam się nie pokazuje focha nie mam pińć i kręconych ot poprostu chce żeby była sprawa jasna.

plaster miodu
    Ostatnio edytowane przez Bonzo ; 30-01-2010 o 01:30

Domyślnie

dobra robota, ciekawa alternatywa w teren ...

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów