Close

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 118

Domyślnie

Chciałbym sobie zakupić w/w akcesoria, a czy to pasuje do Nikonów czy do innych lamp błyskowych też będzie pasowało? Np. sunpaków, yoyungo czy innych podobnych?
    I czy można liczyć na to, że cena po jakimś czasie jeszcze się obniży np. wraz ze zmianą kursu $ czy €?

Domyślnie

cena do ilu miała by spaść ? bo te obecne to chyba nie są wysokie co ? narazie cena będzie raczej taka jak jest i zmian nie przewidujemy czy to w góre czy w dół. Pasowac będzie do innych lamp bo sam mam jedną SB600 i jedną taką chińską tanią na którą też to zakładam jak ktos ma inna lampe niech wyśle zapytanie wraz z wymiarami palnika szerokośc i wysokość i napewno coś dopasujemy

Domyślnie

2 fota - czy tego wewnętrznego odbłyśnika nie powinieneś założyć odwotnie (wypukłością do lampy)?

ps: no dobra..z tego co widzę porównując inne konstrukcje to jest ok ... ale ciekaw jestem jaki efekt dałoby odwrotnie mocowanie...
    Ostatnio edytowane przez darsedz ; 30-01-2010 o 13:16
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Domyślnie

zakupione sie zobaczy efekty na zywo
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

ładnie ... to ja siedze 2 godziny próbując połączyć rolkę z papieru toaletowego i 50 słomek za pomocą kropelki w plaster miodu a tu takie cuda po 40 zł ...

btw
    popieram wrzuty na roszczeniowych potencjalnych klientów.
    duży respekt dla fotoelite za cierpliwość w opisywaniu wymiarów dziurek, otworów i skladu tworzyw sztucznych - cholernie ciężki kawałek marketingu - mnie szlagby trafił po 3-4 poście

Domyślnie

nie wiem czy to ktoś z kolegów piszących w tym poście zamówił mocowania do Pentaxa AF-5040FGZ i do SB900 bo będziecie musieli na to poczekać i chyba nawet w tym wątku pisałem że tego mocowania obecnie brakuje jako jedynego a pasuje on do obu tych lamp. Na sklepie też już taką informacje umieściłem. Kontakt telefoniczny tez będe uskuteczniał w celu uzgodnienia co robimy z tym fatem czy czekamy czy wysyłamy niekompletne zamówienia i później dosyłki brakujących elementów.

Domyślnie

kolego bonzo. w piatek lub w sobote zamowilem towar. zamawiajac na stronie wszytsko bylo w magazynie. wczoraj dzwoni ktos do mojej zony i mowi ze towaru nie ma w magazynie i teraz wysle czesc i czesc pozniej. ze tak brzydko zapytam, ale czy Ty sobie zarty robisz? zalezało mi na tym to raz, dwa przylatuje do polski i chcialem to zabrac do anglii, a trzy odzywasz sie 3 dni po wplacie pieniazko na konto... niedorzeczne!! jest mozliwosc rezygnacji z zamowienia??
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

pisałem w tym wątku że nie ma na stanie reduktorów do lamp SB900 a ty i tak zamówiłeś są tez emaile i telefony żeby zapytac o dostępność. Rozmawiałem z żoną bo taki był podany numer kontaktowy i powiedziała że ciebie nie ma więc zapytałem czy rezygnacja czy wysyłamy część a reszte poźniej. Dostałem odpowiedź żeby wysłać to co jest a reszte dosłać jak dostaniemy dostawe więc tak zrobiłem, ale skoro chcesz zrezygnowac poszę bardzo jak paczka dojdzie poprostu ją odeślij a ja zwróce natychmiast pieniądze. Jakbym chciał robić sobie żarty to bym otworzył kabareton a nie sklep

Domyślnie

perek83 - chyba nie musisz swoich prywatnych spraw nagłaśniać aż na forum i to w takim tonie...

fotoellite - czy do strumienicy jest dodany jakiś plaster miodu (na wszystkich zdjęciach produktu jest)? Czy poszczególne pierścienie można zdejmować?

Domyślnie

pierścieni się nie zdejmuje poprostu taka ma budowe ta strumienica i w komplecie sa dwa plastry miodu o różnej gęstości.

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów