Close

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 118

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Redskull Zobacz posta
    Nie chcesz, nie rób....tylko na przyszłość nie wrzucaj tutaj newsów o swoich produktach, tylko zainwestuj (żywą gotówkę) w dział ogłoszenia komercyjne. Bo z tego co widzę to traktujesz forum jak darmową reklamę, a jak jeśli juz ktoś o coś spyta, to "czekaj na nieoficjalne sample". Nie ma sprawy poczekam, skoro dystrybutor ma w d*** potencjalnych klientów.
    Fotoellite ma u nas reklamę płatną :
    http://nikon.org.pl/showthread.php?t=119220

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    A jest dostępne mocowanie do METZa 54mz4?
    i 48AF-1 ??
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Na pierwsze pytanie mam już odpowiedź, teraz stawiam drugie - jakie są średnice kuli i disha ??
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Redskull Zobacz posta
    Nie chcesz, nie rób....tylko na przyszłość nie wrzucaj tutaj newsów o swoich produktach, tylko zainwestuj (żywą gotówkę) w dział ogłoszenia komercyjne. Bo z tego co widzę to traktujesz forum jak darmową reklamę, a jak jeśli juz ktoś o coś spyta, to "czekaj na nieoficjalne sample". Nie ma sprawy poczekam, skoro dystrybutor ma w d*** potencjalnych klientów.
    Jesteś tak fantastycznym klientem, że dla Ciebie trzeba robić wszystko indywidualnie?

PS. Bonzo - wrzucaj takie newsy, bo chętnie się dowiem jakie dodatki wychodzą

Domyślnie

A jest dostępne mocowanie do METZa 54mz4?
    własnie tego jednego kurcze brakło i jest ono tez stosowane do lamp SB900 ale nie martwcie się bo jest to juz zamówione także niedługo powinno być dostepne

dobre a to że prowadze sklep z mięsem, aparatami,lampami czy innym dziadostwem nie oznacza że musze się przed tobą płaszczyć i całować cie w tyłek żebyś raczył cokolwiek u mnie kupić nikogo nie mam w d**** tylko mam dużo pracy więc wybacz kolego ale na tyle na ile mi czas pozwala na tyle staram sie informowac pokazywac i rozmawiac z wami jasne ? czy napisac dosadniej ? strasznie nie lubie takiego podejścia do interesów i pępków świata

Fotoellite ma u nas reklamę płatną :
    http://nikon.org.pl/showthread.php?t=119220
    dziękuje Ci za poinformowanie nadpobudliwych użytkowników

Na pierwsze pytanie mam już odpowiedź, teraz stawiam drugie - jakie są średnice kuli i disha ??
    zaraz zmierze i podam

PS. Bonzo - wrzucaj takie newsy, bo chętnie się dowiem jakie dodatki wychodzą
    będe napewno pokazywał no chyba że z Piotrkiem się pokłócimy i mnie wywali z forum to nie będe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    dziękuje Ci za poinformowanie nadpobudliwych użytkowników
    Spoko, przypomnę się o jakiś rabat jak coś będę chciał kupić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciek.evo Zobacz posta
    Sa sygnowane czy maja recznie naklejone kartonowe logo na noname pudelko?
    też miałem spytać o te "sygnowanie" bo póki co to widać chińszczyznę z krzywo wyciętym i jeszcze gorzej przyklejonym napisem Powerlux. Pytam bo chciałbym wiedzieć jak z jakością samych produktów, gdyż takie sygnowanie to ... no trochę śmieszne jest a ceny bardzo przyjemne
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

średnica kuli jakieś 15cm , średnica disha jakieś 17,5cm

się nie martwcie o napis napewno kolejne dostawy będą bez naklejek

Domyślnie

kilka fotek na tło

1 i 7 kula ale tego chyba nie potrzeba podpisywać
    2 wrota
    3 i 4 to strumienica z plastrami miodu mniej i bardziej skupiającym
    5 pomyłka miałbyć plaster miodu a wstawiłem co innego poprawie
    6 dish

1. kula

2. wrota

3. strumienica z plastrem miodu gęstszym

4.strumienica z plastrem miodu słabszym

5.

6. dish

7. kula
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 29-01-2010 o 02:18

Domyślnie

wszystko elegancko ale nie podpisales co jest co...
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów