Close

Strona 109 z 371 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159209 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 081 do 1 090 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malita Zobacz posta
    narzekał że mu wolno działa laptop i przeczyściłem go z zbędnego syfu bez reinstalacji systemu vista, ogólnie cccleaner, defragmentacja, historia i aml registry clean
    I to jest właśnie "normalność" wg Windows.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Hahaha. Dokładnie, poza tym hibernacja hibernacji nierówna. W MacOS zamyka się klapę, podnosi i działa. W Windows, zamyka się klapę, nie ma pewności, że komp już "śpi" ale zakładając, że śpi, podnosi się za czas jakiś i się czeka dłużej niż na uruchomienie systemu MacOS od nowa na Apple.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Miałem inne wersje HTC i jeśli jakość wykonania i ekran Nexusa jest taka sama to żaden iphone'owiec się na to nie przesiądzie. W porównaniu do iPhone robiły wrażenie taniej chińskiej tandety i cuda na kiju w środku zdadzą się psu na budę. Ewentualnie znajdzie nabywców wśród ludzi którzy na dźwięk słowa Apple dostają wysypki.

Nie da się ukryć, że iPhone był (jest) strzałem w dziesiątkę i nie dziwie się, że zyskał taką popularność. Co jakiś czas widzę zapowiedzi różnych "iPhone killerów", ale jak do tej pory żaden telefon na takie miano nie zasłużył . Inni producenci wypuszczają co chwila nowe modele telefonów, a iPhone praktycznie w niezmienionej formie jest już sporo czasu na rynku i ciągle się sprzedaje doskonale. Speców od designu Apple ma świetnych Tylko te ceny
    Ostatnio edytowane przez karmel ; 07-02-2010 o 22:01

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nazca Zobacz posta
    Hahaha. Dokładnie, poza tym hibernacja hibernacji nierówna. W MacOS zamyka się klapę, podnosi i działa. W Windows, zamyka się klapę, nie ma pewności, że komp już "śpi" ale zakładając, że śpi, podnosi się za czas jakiś i się czeka dłużej niż na uruchomienie systemu MacOS od nowa na Apple.
    Nie ma hahahaha. Raz - jeden - zdarzyło mi się, że osx nie wstał po rozhibernowaniu. Niby tylko raz, ale coorvi dostałem nieprzeciętnej.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karmel Zobacz posta
    Nie da się ukryć, że iPhone był (jest) strzałem w dziesiątkę i nie dziwie się, że zyskał taką popularność. Co jakiś czas widzę zapowiedzi różnych "iPhone killerów", ale jak do tej pory żaden telefon na takie miano nie zasłużył . Inni producenci wypuszczają co chwila nowe modele telefonów, a iPhone praktycznie w niezmienionej formie jest już sporo czasu na rynku i ciągle się sprzedaje doskonale. Speców od designu Apple ma świetnych Tylko te ceny
    Bo jest przede wszystkim prosty w obsłudze. Ostatnio widziałem dane z rynku francuskiego. Od roku premiery do 2009 udział iPhona w rynku skoczył z 5% do ponad 50% (mowa o smartfonach). I wydaje mi się, że zwraca się sposób zaprojektowania interfejsu i sam projekt urządzenia, które jest po prostu ładne, proste i eleganckie.
    W dyskusji wiele razy padało, że nie warto płacić za ładny wygląd i inne takie wartości dodane. Jako ideologia to chyba trochę jest jak piłowanie gałęzi, na której się siedzi. Bo tak samo mówią ci, którzy za nasze (wasze, moje twoje) zdjęcia chcą płacić po 20 zeta, bo przecież co to takiego. Tylko ładny obrazek. Życzę wszystkim równie udanych projektów własnych i równie sprawnego własnego marketingu
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    Nie ma hahahaha. Raz - jeden - zdarzyło mi się, że osx nie wstał po rozhibernowaniu. Niby tylko raz, ale coorvi dostałem nieprzeciętnej.
    mi czasem system nie wstaje na obu ekranach .. tzn wstaje na zewnetrzym a laptopowy czarny. wqrwa mam wtedy strasznego. ale zwalam to na to ze gdzies w bebechach pod obudowa plataja sie resztki herbaty. do momentu zalania dzialal jak zloto.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Swoją drogą, wyłączacie czy usypiacie maca?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    Swoją drogą, wyłączacie czy usypiacie maca?
    Stacjonarnego wyłączam, ale tylko dlatego że to nie całkiem oryginalny Mac. Notebooka nigdy.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Usypiam. Sporadycznie wyłączam - ze 2 razy w roku? I nawet ciężko mi teraz napisać, przy jakich okazjach, bo nie pamiętam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nazca Zobacz posta
    Usypiam. Sporadycznie wyłączam - ze 2 razy w roku? I nawet ciężko mi teraz napisać, przy jakich okazjach, bo nie pamiętam.
    Czyli olewasz Apple Update?
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Strona 109 z 371 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159209 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów