Szukaj
Hahaha. Dokładnie, poza tym hibernacja hibernacji nierówna. W MacOS zamyka się klapę, podnosi i działa. W Windows, zamyka się klapę, nie ma pewności, że komp już "śpi" ale zakładając, że śpi, podnosi się za czas jakiś i się czeka dłużej niż na uruchomienie systemu MacOS od nowa na Apple.
Nie da się ukryć, że iPhone był (jest) strzałem w dziesiątkę i nie dziwie się, że zyskał taką popularność. Co jakiś czas widzę zapowiedzi różnych "iPhone killerów", ale jak do tej pory żaden telefon na takie miano nie zasłużył . Inni producenci wypuszczają co chwila nowe modele telefonów, a iPhone praktycznie w niezmienionej formie jest już sporo czasu na rynku i ciągle się sprzedaje doskonale. Speców od designu Apple ma świetnychTylko te ceny
![]()
Ostatnio edytowane przez karmel ; 07-02-2010 o 22:01
Bo jest przede wszystkim prosty w obsłudze. Ostatnio widziałem dane z rynku francuskiego. Od roku premiery do 2009 udział iPhona w rynku skoczył z 5% do ponad 50% (mowa o smartfonach). I wydaje mi się, że zwraca się sposób zaprojektowania interfejsu i sam projekt urządzenia, które jest po prostu ładne, proste i eleganckie.
W dyskusji wiele razy padało, że nie warto płacić za ładny wygląd i inne takie wartości dodane. Jako ideologia to chyba trochę jest jak piłowanie gałęzi, na której się siedzi. Bo tak samo mówią ci, którzy za nasze (wasze, moje twoje) zdjęcia chcą płacić po 20 zeta, bo przecież co to takiego. Tylko ładny obrazek. Życzę wszystkim równie udanych projektów własnych i równie sprawnego własnego marketingu
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Swoją drogą, wyłączacie czy usypiacie maca?
Usypiam. Sporadycznie wyłączam - ze 2 razy w roku? I nawet ciężko mi teraz napisać, przy jakich okazjach, bo nie pamiętam.![]()
Skontaktuj się z nami